2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Pénzcentrum fórum

Javában tart a razzia: türelmi idő nincs, simán bírságolják a háztulajdonosokat (3)

Tulajdonos: ecilammin, létrehozva: 2019. augusztus 17., szombat 15:25

Kapcsolódó cikk itt...

lutria, 2019. augusztus 17., szombat 22:22

Írhatnának arról is hogy mi a helyzet ha önkormányzati területen burjánzik a parlagfű,fekete üröm,stb.olyankor ki büntet meg kit és mennyire?

Válasz erre | Előzmény

Aradsega, 2019. augusztus 17., szombat 18:42

Szerintem itt qurva nagy félreértés van. Az adófizető polgárok azért tartják el a közszolgálati osztályt, hogy rendet tartsanak az országban és irtsák a parlagfüvet ha kell, nem pedig az őket eltartó adófizetőket fosztogassák. A telektulajdonosok nem értenek a parlagfű irtáshoz, szúnyogirtáshoz, kullancsirtáshoz. Leginkább azokat a cseles politikusokat kellene gyéríteni, akik a kötelességük teljesítése helyett inkább visszapasszolják a munka elvégzését a megbízóikra, és van pofájuk még gigabírságokkal is fenyegetőzni. Úgy viselkednek, mintha földesurak lennének, pedig csak senkiházi munkakerülő percemberek akik azt hiszik, hogy hatalmuk van a becsületes adófizetőket terrorizálni. Ha irtani kell a parlagfűt, vegyenek fel munkásokat motoros kaszával és velük vágassák le a parlagfüvet ahol kell közpénzből.

Válasz erre | Előzmény

ecilammin, 2019. augusztus 17., szombat 15:25

És mi van a közterületekkel,ahol még vadkender is terem?Nem vagyok kis ember,de a fejemen is túlnőtt.Ha busszal utazom,minden nap látom.Ráadásul a honvédség tulajdonában van.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS