2020. július 8. szerda Ellák

Pénzcentrum fórum

Itt az új, bankgyilkos csodafegyver: több százezer magyar csapott le rá 3 hónap alatt (3)

Tulajdonos: obsitos, létrehozva: 2019. december 3., kedd 7:47

Kapcsolódó cikk itt...

Zsolt123, 2019. december 3., kedd 15:07

Nem innovatív??...azonnali pénzküldés, kártyatiltás egy mozdulattal, akárhány devizaszámla nyitás, virtuális kártya....
250 ezer buta magyar ember használja, a többi millióról ne is beszéljünk.
Mint mindent (pl hitelkártya), ezt is ésszel kell használni, és súlyos ezreket lehet megtakarítani elsősorban külföldön, de az itthoni utalás és kp felvétel sarcát is ki lehet kerülni. Vásároljon a szerző külföldön kártyával, és nézze meg könyvelés után, mennyiért váltanak bankjaink.
Mivel a kártyát pillanatok alatt fel lehet tölteni magyar bankkártyás fizetéssel, nincs szükség nagyobb összeget a számlán tartani, így a rizikó minimális. Ezt az összeget átváltva devizára külföldön pl. azonnal készpénzhez lehet jutni költségmentesen!
Én virtuális kártyával vásárolok az interneten USD-ért, és most utaltam síelésünk előlegét Ausztriába díjmentesen. Jelenleg 300 Ft van a számlámon...
(Nem féltem a Revolutot - ő is keres a váltásokon, csak nem olyan pofátlan összeget, mint bankjaink, a prémium kártyák és szolgáltatások pedig havidíjasok. Hogy én is bedobjak egy mondást: sok kicsi sokra megy. Egyébként úgy tudom, Észtországban is bejegyezték, az pedig EU))
Kíváncsi lennék, mennyit fizettek a bankok a cikk írójának, akinek ezek szerint nincs ilyen kártyája, de véleménye és sok kidobni való pénze az van.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. december 3., kedd 9:06

T SÓKOLOM, MEG A NAGY HAL MEGESZI A KIS HALAT. SZÓVAL,HA SOKAN JÓL HASZNÁLJÁK,AKKOR VESZTESÉGES LESZ ÉS BECSŐDÖL. MINT AHOGY A HITELKÁRTYÁNÁL,HA TÖBBET FIZET KI A BANK,MINT AMENNYIT A ROSSZUL HASZNÁLOKTÓL BESZED,AKKOR MÍNUSZOS. CSAKHOGY EGY BANK TÖBB LÁBON ÁLL. A NORMÁL SZÁMLÁK VEZETÉSÉNEK DÍJÁT FOGJA EMELNI,ÍGY KOMPENZÁLJA AZ ESETLEGES HITELKÁRTYÁS VESZTESÉGET. TOVÁBBÁ,EGY MAGYRORSZÁGI BANKCSŐD ESETÉN AZ OBA FIZET. MÁRHOGY AZOKNAK,AKIKNEK OLYAN A KONSTRUKCIÓJUK,MEG A LIMIT ALATTI ÖSSZEGGEL RENDELKEZNEK. BÁR,ÚGY TUDOM,HOGY OTT IS CSAK A BETÉT 90 SZÁZALÉKÁT. EGY BREXIT UTÁNI HELYZETBEN,EGY BRIT BAUMAG JELLEGŰ CÉG,NEM TŰNIK JÓ MEGOLDÁSNAK. IGAZ,EGYETLEN RÉSZVÉNY ,KÖTVÉNY,BEFEKTETÉSI ALAP, BRÓKER MARCSI,TERCSI,KATA,KLÁRA ÉS VALAMENNYI NÉV A NAPTÁRBA, IS KOCKÁZATOS. MEG FIÓK NÉLKÜLI,SOK SZOLGÁLTATÁST NULLA FORINTÉRT KÍNÁLÓ,MAGYARORSZÁGI PÉNZINTÉZET IS VAN. ÉN,TOVÁBBRA IS,KÉT KÜLÖNBÖZŐ,HAGYOMÁNYOS BANKBAN VEZETEK SZÁMLÁT. MEG HITELKÁRTYÁM IS VAN. NEKEM ENNYI ELÉG. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

obsitos, 2019. december 3., kedd 7:47

Az ivarérett kiskutya is addig variált a szukával, amíg jött egy nagyobb kutya ! :-)

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS