2021. január 21. csütörtök Ágnes

Pénzcentrum fórum

Itt a bizonyíték: egyre több magyar fog eladósodni hamarosan (4)

Tulajdonos: Domonkos111, létrehozva: 2019. július 14., vasárnap 12:05

Kapcsolódó cikk itt...

pmksz, 2020. július 28., kedd 12:13

Köszönöm, hogy a felhasználó nevemmel visszaélve bejelentkezett, hülyeségeket írt, részt vett az itteni "beszélgetésekben". Remélem ezért a tisztességtelen cselekedetéért maga is ilyen elnyomottnak érzi magát, mint itthon sok magyarnak mondott valaki.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2020. július 17., péntek 10:44

Az a probléma, hogy magának teljesen tökéletesen igaza van (nekem is ez a véleményem), ezért bennünket meg a tömeg anyázni fog.

Válasz erre | Előzmény

MANOWAR, 2019. július 20., szombat 13:58

A magyar adósok zöme hülye a pénzügyekhez... "élni kell" jeligére felveszi, de fogalma sincs, másképpen semmilyen biztosítéka, illetve érdemi "B" terve nincs, hogy miként törleszt, ha beüt a válság, akár személyes, akár globális szinten. Kedvenc jelenetem, amikor a bulvárműsorban zokogva meséli X tag, hogy Y milliókat vett fel, mert nem tudott "megélni" vagy épen Z-nek "mindene meglegyen". A nagy büdös helyzet az, hogy a kölcsönt éppen azok veszik fel legtöbben, akiknek nem volna szabad adóscsapdába esniük, mert pénzügyileg egyrészt tök hülyék, másrészt anyagi helyzetük nem bírja el, hogy a kölcsön felvétel és törlesztés után az addigi "zsemle 30 ft-ról 100ft-ra" emelkedik. Rekordot dönt a kölcsönfelvevők aránya, de ha eljön az igazság pillanata, új vagyoni átrendeződés jön, nem is kicsi, nagy !

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. július 14., vasárnap 23:47

TSÓKOLOM,NEM ÉRTEM. BRÓKER MARCSI UTÁN- SZEMÉLY SZERINT ELŐTTE IS - , MIÉRT ÖNÖKET VÁLASZTANÁ,AKINEK ILYEN GONDJAI VANNAK? AKINEK KELL,KAPHAT A FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ SZOLGÁLTATÓTÓL. UTALÁSSAL IS,HÁZNÁL FIZETVE IS.NEGATÍV BÁR LISTÁSKÉNT IS. AMI PERSZE FONTOSABB, A CIKK JÓ,BÁR CSAK UTALÁS VAN A HITELKÁRTYÁRA.VAGYIS,MINDENEK ELŐTT,MÉG EGY HAVI KÖZÜZEMI TARTOZÁST TOLVA IS,A HITELKÁRTYA TARTOZÁST TESSENEK KIFIZETNI! LEHET,CSAK A FELHASZNÁLT ÖSSZEG 5 SZÁZALÉKÁT IS,DE A MARADÉK 40 SZÁZALÉKOS,ÉVES KAMATTAL KETYEG! INKÁBB ADJA VISSZA A HITELKÁRTYÁT,HA NEM TUDJA TÖRLESZTENI A TELJES FELHASZNÁLT ÖSSZEGET! AMENNYIBEN MEGTEHETI ÉS NEM A HITELT, ÚJABB HITELBŐL FEDEZNI. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

NÉPSZERŰ
FRISS