2019. május 22. szerda Júlia, Rita

Pénzcentrum fórum

Indul a razzia: csúnya bírságot kaphat idén télen, akinek családi háza van (8)

Tulajdonos: nauseeka, létrehozva: 2018. november 20., kedd 7:09

Kapcsolódó cikk itt...

fekete_ilona, 2018. november 21., szerda 8:14

Csatlakozom az előttem szólóhoz

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2018. november 20., kedd 18:30

Akkor idén is leírom:
1. Majd óránként hazaugrom a melóból havat lapátolni 50 km-ről.
2. Ha 200-an elmennek szépen a ház előtt, és a 201. meg elesik, akkor ő véletlenül sem hibás a nem megfelelő cipőben, nem megfelelő tempóban stb, csak én? Akkor a többiek miért nem estek el ?

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2018. november 20., kedd 13:01

Családi házban élek 42 éve. Amíg vegyestüzelésű kazánnal és tatai brikettel fűtöttem, a keletkezett kazánsalak tökéletes síkosságmentesítőnek bizonyult. Egy vödörrel elég volt 70 méter járda és az úttest egész napos síkosságmentesítésére. A szomszédoknál tapasztaltam, hogy a fahamu és a német brikett hamuja erre alkalmatlan. Tavaszra eltűnt a slak, a ház előtti fák pedig pompásan éltek, növekedtek. Aztán jött a gázzal fűtés, ez a lehetőség megszűnt. Maradt a homok, aminek kínos oldala, hogy a cipőre ragadva behordják a lakásba, a rostált sóder pedig rettenetesen drága. Az alernatív vegyszerek szintén a megfizethetetlenségig drágák. A sóval az a gond, hogy csak mínusz 3 fokig hatásos, aztán nem ér semmit. A hólapát hasznos eszköz, de síkosság mentesítésre nem igazán alkalmas. Jelenlegi lakóhelyemen a helyikommunális szolgáltató korongos Bob-Cat márkájú gépekkel rendezi ezt a járda kérdést, és belefér a város költségvetésébe, pént sem kérnek érte. Köszönet a polgármester úrnak és a kommunális cég vezetőjének. Pont.

Válasz erre | Előzmény

KisBika, 2018. november 20., kedd 10:28

És a saját pénzén sózzon? Vagy a só is ki van rakva?

Azért fizetjük a közös költséget, hogy a lakásfenntartó szövetkezet megoldja ezt a problémát, mint a lépcsőház takarítását, a tető szigetelését, vagy a csövek cseréjét, ...

Válasz erre | Előzmény

fancy27, 2018. november 20., kedd 9:50

És teljes felelősségel tartoznak ama KÖZTERÜLETen történt balesetekért...

Válasz erre | Előzmény

fancy27, 2018. november 20., kedd 9:41

Azon gondolkodom, vajon van-e még egy ország Európában, ahol az emberrekkel saját idejükben és a saját pénzükön KÖZTERÜLETET takaríttatnak....

Válasz erre | Előzmény

PORCI, 2018. november 20., kedd 8:28

Érdekes, ezért tudnak büntetni, a jóval károsabb szeméttel fűtésért viszont nem!

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2018. november 20., kedd 7:09

Van, aki azt hiszi a törvény felett áll: ember kirakja a hólapátot a lépcsőházban, a többi meg inkább átesik rajta, de az istenért nem takarítja el a havat... Takarítsa el a lúzer babakocsis, ha épségben le akar jutni az utcára vagy a 80 éves néni ha nem akar combnyaktörést szenvedni, mert ő, a 40 körüli "férfi" (több is van belőle a tisztelt lakóközösségben) na, neki büdös a munka.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS