2018. október 16. kedd Gál

Pénzcentrum fórum

Íme a nagy C-vitamin-titok: feleslegesen tömnek minket pirulákkal? (6)

Tulajdonos: Proxymus, létrehozva: 2017. december 7., csütörtök 14:19

Kapcsolódó cikk itt...

Hapo, 2017. december 7., csütörtök 22:17

Én találtam fel az iható-víztiszta akár 100 ezer mg C vitamint tartalmazó / 1,5 liter (napi innivaló) folyadékot valaki tőlem hallva ellopta, és most kalcium víztisztaként árulják más összetétellel! Iható ízű, azonban undorító utóhatású, ezt higítottam 10ezer mg/1,5 literre, félév után és tartósan izzasztó terhelésnél utáltam.
Az apoptózist nem tudom elősegítené netán, nincs rá tapasztalatom injekciós beadással a többség meghal a rákban. A kutatók a hitük szerint gyűjtik az adatokat, eszerint a kiemelt cikk 1 azokból, emelyet a többség nem igazolt.
Feltehetően embere válogatja a hatásosságát, de nem tudható mikor mi és miért hat éppen a magas C vitamin fogyasztásakor. Az hogy lelki kiegyensúlyozatlanság elősegíti a rák létrejöttét, az bizonyos, de a csak lelki egyensúly terápia mégsem magas gyógyulást hozó például a kisérletekben részt vettek közül. Van gyógyuló, nem tudni miért.
Továbbá ESZETLEN MARHASÁG A CIKKBEN: "...inkább gyümölcsökből és zöldségből vigyük be a vitaminokat" MERT köztudottan hiányosan táplálkoztak az őseink, és a RÁK esetén kitapasztaltam, hogy a keton diétához közeli, éhezéses koplalás (2 hónap alatt 15kg kb.18%testsúly vesztés) volt képes lefékezni a rák növekedő-terjedését kioperálásig.
Nem mindegy mit eszünk: A Culevit =aminosavak gyűjteménye, de ezt tovább fokozva Ca+Mg+Cvitamin vegyítéssel kicsit jobban elviselhető löttyöt ittam, és a rák undorodva kinyomta magából a vérsavót, majd pl. alváskor túl sokáig nem vettem be, akkor megszívta magát frissülő vérsavóval, és feszülve terjedt tovább. Azaz lassulást elértem, apoptózist nem.

Válasz erre | Előzmény

Roby6, 2017. december 7., csütörtök 20:29

Ez a cikk tenyleg kuka, igazad van! Elovakartak talalomra egy ket kutatasi eredmenyt hozza. Ezt talalomra en is megtettem, mint ahogy ok is, szinten az altaluk hasznalt amerikai kormany, kutatasi adatbazisabol (NCBI). Itt van - csak peldakent- egy kutatas es ez NEM MEGFAZASSAL HANEM RAKKAL KAPCSOLATBAN. ( Allatkiserleteknel jellemzoen rakos daganatokat okoznak es fejlesztenek ki az allatban es utana vizsgaljak rajtuk a tesztelt anyagot) Itt az eredmeny: " Magas adagokban adott C vitamin MEGGATOLTA a ragcsaloknal - belrendszeri es mellrak eseten is- a rakos sejtek osztodasat es a daganatos sejtek PUSZTULASAT idezte elo"...Ugyanez eredeti , angol nyelven"...high-dose vitamin C inhibited the proliferation of murine colon and breast cancer cells, and induced tumor cell apoptosis." Es a link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5103746/

Válasz erre | Előzmény

KisBika, 2017. december 7., csütörtök 16:58

Ez a cikk KUKA! Egy vizsgalat kimutatta, hogy a dohanyzo ferfiak es az a vitamin ... es ezert kuka ... ne ne rohogtessetek mar! Es aki nem dohanyzik???

Válasz erre | Előzmény

timargabor, 2017. december 7., csütörtök 14:54

ez a cikk olyan, mint a Lenkei weboldalán egy esetleges ingatlanbefektetési tanács. 2011-ből :)

Válasz erre | Előzmény

Antalbaba, 2017. december 7., csütörtök 14:50

Arról nem beszélve, hogy ha se zöldséget, se gyümölcsöt, se tejterméket, se... nem eszem /főleg eleget/, akkor legyen már egy alaptabletta, amit nyugodtan be lehet venni - még ha szerintük nem is használ, ne is ártson;-)

Válasz erre | Előzmény

Proxymus, 2017. december 7., csütörtök 14:19

Gratulálok a kutatásokhoz és ehhez az összegzéshez.
Azért ha már pénzcentrum, kalkuláljátok ki légyszíves, mennyi egy ilyen kiegyensúlyozott lazacos, epres, stb. étrend egy négyfős családnak.

Biztos mindenki megfizetheti az átlag magyar fizetésből.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS