2020. szeptember 19. szombat Vilhelmina

Pénzcentrum fórum

Így épül tovább a magyar gyárország: ezen a listán is csúnyán leszerepeltünk (3)

Tulajdonos: Aradsega, létrehozva: 2019. június 18., kedd 17:55

Kapcsolódó cikk itt...

obsitos, 2019. június 19., szerda 5:57

A jogállamiság és a "POLITIKAI KORREKTSÉG", meg a "SZOLIDARITÁS" , mint alapfogalmak, ugyanennyit ér ez a táblázat is !
Hogy siratják a kutatók a kutató-intézeteket, pedig pontosan Nekik kellene "innoválni", de csak kutatnak rendületlenül, NEM TALÁLVA SEMMIT SEM !!!

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. június 19., szerda 0:03

TSÓKOLOM, NEM VILÁGOS A CIKK. TEHÁT KEVESEBB POLITÓLÓGUS,ÉSZAK-KELET-DÉL-NYUGAT KUTATÓ LESZ. IPAROS MEG TÖBB. VAGYIS,NEM JUTUNK EL ODA,HOGY EGY DIPLOMÁS IRÁNYÍT EGY NEM DIPLOMÁST. EZ NEM BAJ! JÓ,VÁRJUK MEG,HOGY BRÜSSZEL MERRE MEGY. AMENNYIBEN A NÉMET-FRANCIA TENGELY TOVÁBBRA IS, A KÉTSEBESSÉGES EURÓPÁT AKARJA,NA AKKOR KELL MAJD LÉPNÜNK. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Aradsega, 2019. június 18., kedd 17:55

Ez ugyanolyan baromság, mint a jogállamisági szemétkedés. Ott vagyunk ahol mindig is voltunk. Persze a csehek mindig iparosabbak voltak. De nem csak a gyáripar jó business. Nem kell a Nyugatot majmolni. Szépen fejlődünk anélkül is. Persze aki a kákán is csomót keres annak rossz, mert egyre kevesebbet talál. Így aztán kénytelen mondva csinált ürügyeket keresni a kötözködésre. Akinek nem tetszik Magyarország, annak le is út, fel is út. Nem panaszkodni, hanem örülni kell annak, hogy szabadon mehet mindenki külföldre egy kis plusz pénzt keresni és mellesleg nyelvet tanulni a leghatékonyabb módon, a nyelvterületen élve.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS