2019. március 20. szerda Klaudia

Pénzcentrum fórum

Idegtépő várakozás az IKEA-ban: vajon mi folyik a konyhaosztályon? (1)

Tulajdonos: kekecmiller, létrehozva: 2018. március 12., hétfő 16:07

Kapcsolódó cikk itt...

kekecmiller, 2018. március 12., hétfő 16:07

A konyhaosztályon ennél sokkal elemibb problémák vannak az IKEA-ban. Mi tavaly szeptemberben rendeltük a konyhánkat, ekkor azt mondták, hogy 1 hét múlva kiszállítanak 113 csomagot, majd 1.5 hónap múlva jönnek szerelni, plusz egy ajtót nem tudnak kiírni raktárkészletről, mert technikai gondjuk van, majd jöjjek vissza pár nap múlva és azt az egy terméket intézzem külön.
Egy hét múlva nem sikerült kiszállítani a cuccokat, új időpontot kellett egyeztetni. A tájékoztatás is vicces volt, mert az ügyintéző annyit tudott mondani, hogy "nem tudjuk hol vannak a csomagok." Egy hét múlva sikerült a szállítás, mert aznap reggel telefonáltunk, hogy ugye ma érkeznek a cuccok?
Ennél a szerelés volt viccesebb, mert az első időpontra akkor sem jöttek (1 hét konyha nélkül...). Amikor eljöttek, jött két nem túl ügyes szerelő, akik annak ellenére, hogy elmondtuk, hogy a gázcső kivezetését úgy kell megoldani, hogy átférjen a gázcső hollandere, ezt az egyszerű dolgot sem sikerült megugraniuk, pár másik apróság mellett. Például gázszerelő az nem volt, így még egy hétig nem volt gázfőzőlap sem. A harmadik időpontra kijött egy jó szerelőbrigád, akik már rendbetettek mindent, látszólag.
Másfél hét használat után tapasztaltuk, hogy nagyon forró a konyhaszekrény, ha főzünk. Hívtuk az ügyfélszolgálatot, akik relatív hamar rájöttek, hogy tervezési hibás a konyhaszekrény (az ikea konyhása segített a tervezésben, ezt a részt pont ő csinálta). Ekkor mondták, hogy a 60 magas részt cserélik a szagelszívónál 40-esre. Megjött a csere szekrény, megjöttek a szerelők, ami ismételt problémával szembesített: Az IKEA 40 magas helyett 40 széles elemet küldött. Újabb egyeztetés, csere, szerelőkkel szervezés után végre lett egy használható könyhaszekrény.
Két pozitív dolog: 1) Az IKEA elismerte a kártérítési igényünk. 2) Miután végre összerakták, befejeződött minden és használatba vettük, szerencsére bejött a számítás és nagyon jól sikerült a szekrény (imádjuk), csak ne kellett volna ennyit szenvedni érte.
A termék jó, de az IKEA szolgáltatásait mindenkinek csak fenntartással ajánlom.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS