2020. május 28. csütörtök Emil, Csanád

Pénzcentrum fórum

Hiába tolják pofátlanul a bankok: ilyen hitelt erre inkább ne vegyél fel! (3)

Tulajdonos: 1gyalogos, létrehozva: 2019. március 12., kedd 17:40

Kapcsolódó cikk itt...

lakatostunde280, 2019. március 16., szombat 13:44

gyors hitelfelvételt biztosítunk minden magyar állampolgár számára. keresett-e sürgős kölcsönt az adósságának rendezésére és új üzlet megkezdésére? itt lehetősége van arra, hogy stressz nélkül szerezzen vállalatot a cégünktől. ha sürgős hitelre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk, és 24 órán belül szerezze be kölcsönét. e-mail cím: (lakatos.tundeincorp@gmail.com)

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. március 13., szerda 23:23

TSÓKOLOM,AZÉRT VESZ FEL HITELT,MERT A JÖVEDELME FIZETÉSTŐL-FIZETÉSIG ELÉG,DE MEGHALT A RADIÁTOR,MIKRÓ,TV,STB. VAGY ÉPPEN EGY KÖZLEKEDÉSI BÍRSÁG ÉRKEZETT. VALÓBAN ELLENTMONDÁS,DE ,HA ELKEZDI FÉLRERAKNI,AKKOR MINDIG KÖZBEJÖN VALAMI,A TÖRLESZTŐT MEG KI TUDJA IZZADNI! A CHF,MÁR AZÉRT KEZD UNALMAS LENNI. NEKEM IS VOLT. NEKEM IS AZÉRT VOLT,MERT FORINTOSAT NEM KAPTAM,FRANKOSAT,IGEN.NEM ERŐLTETTÉK, MONDHATTAM VOLNA NEMET! ÉN MENTEM KÉRNI! BIZONY,BENNE VOLT,HOGY ÁRFOLYAMKOCKÁZAT LEHETSÉGES. BELEFÉRT. AZ EGY MÁSIK TÖRTÉNET,HOGY VALAKI -FORINTBAN SZÁMOLVA- KIFIZETTE TARTOZÁSÁT ÉS MÉGIS TARTOZIK TÖBB MILLIÓ FORINTTAL. EZ,NAGYON NEM KORREKT,DE MIT VÁLLALT A SZERZŐDÉSBEN? KÜLÖNÖSEN,AZ APRÓ BETŰS RÉSZBEN! AZ EGY KÜLÖN HUNGARIKUM,HOGY CSAK FORINTOT KAPTUNK,FORINTBAN TÖRLESZTETTÜNK.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

1gyalogos, 2019. március 12., kedd 17:40

a chf-alapú hiteleket is a bankok erőltették rá a lakosságra,meg is lett az eredménye.sem a bankokat,sem az ügyintézőket nem vonta felelősségre senki.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS