2020. június 3. szerda Klotild

Pénzcentrum fórum

Ezt 8 évenként ki kell cserélned otthon, különben jön a büntetés (3)

Tulajdonos: efi99, létrehozva: 2019. május 14., kedd 16:33

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. május 15., szerda 10:16

TSÓKOLOM,NEM TELJESEN! A VÍZMŰ,LEOLVASSA A SAJÁT MÉRŐÁLLÁSÁT,ÖSSZESEN. AZ EGYEDI A MIÉNK. VAGYIS,AZ EGYEDIEK ÖSSZESSÉGÉT KIVONJA AZ ÁTALA MÉRT ADATBÓL ÉS A KÜLÖNBSÉGET,KISZÁMLÁZZA A HÁZ RÉSZÉRE. AZ EGY JÓ KÉRDÉS,HOGY AZ EGYEDI MÉRŐT,MIÉRT KELL CSERÉLNI? TELEFON ESETÉN,IGEN,VEHETEK CSAK SZÁMOT. A VILLANYÓRÁT,VALÓBAN NEM KELL KÖTELEZŐEN CSERÉLNI,DE EGY ESETLEGES CSERE,NEM DÍJMENTES. LEGALÁBBIS,ÚGY TUDOM.KÁBELTÉVÉNÉL,BIZONY FIZETÜNK A BOX HASZNÁLATÁÉRT. AZ INTERNETNÉL,NEM ÉRTEM. VAN OLYAN SZOLGÁLTATÓ,AKI GÉPET IS AD? TELEPÍTVE? OLYAN DÍJ MELLETT,MINT A KONKURRENCIA? TUTI? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

sjeva, 2019. május 15., szerda 8:28

Teljesen egyetértek az előttem szólóval. De van még egy fontos dolog:
Kedves Pénzcentrum, azt is érdemes lenne megkérdezni a Vízművektől, hogy kivel fizettetik meg azt a vizet, amit az óra "hiteltelensége" alatt használt a fogyasztó. Elég érdekes és felháborító választ fognak kapni...

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2019. május 14., kedd 16:33

Kinek a kötelessége a mérés? A vízműé! Egyedül náluk van ez a hülyeség, hogy mégis én fizessem a mérőeszközt! Érdekes módon a Telekom számítógépeit, a villanyórát, a kábeltévé szolgáltató eszközeit nem nekem kell fizetnem (főleg nem a cserét) akkor ezt miért ?

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS