2020. október 23. péntek Gyöngyi

Pénzcentrum fórum

Ezek a legbiztonságosabb városok 2015-ben - itt a lista! (2)

Tulajdonos: elviajero, létrehozva: 2015. február 7., szombat 22:59

Kapcsolódó cikk itt...

canadian, 2015. február 8., vasárnap 22:51

Hogy Toronto a világ legbiztossab városa lenne, abban nem vagyok egész biztos. Itt vagyok és itt élek Torontoban már több mint 40 éve minden hétre van egy gyilkosság a városban. Nem tudom hány gyilkosság van hetente Pesten. A biztonság a város külömböző részein is külömbözik. A Jane és a Finch rész a városnak a legrosszabb az a városrész a volt North York-hoz tartozik, de soha nem úgy mondják hogy az North York. Scarborought meg amikor csak lehet befekítetik. Ezt is csak azért teszik hogy az ingatlan árak magassabbak legyenek North York-ban mint Scarborought-ban. A legtöbb gyilkosság a feketék között történik és ez a valósag( nem raszismus). Külömben nekem még nem volt semi bajom a városban, de kerülöm azokat a részeket ahol a legtöbb bünözés történik.


Válasz erre | Előzmény

elviajero, 2015. február 7., szombat 22:59

Na ne mar. En torontoban lakom ket eve. Sok a gyilkossag es kulonosen magas a nemi eroszakok szama. Szeptember kulonosen kegyetlemn volt. 12 gyilkossag volt abban a honapban.
http://www.thestar.com/news/crime/2014/09/29/deadly_dozen_toronto_grapples_with_12_murders_in_bloodiest_september_since_1990.html
Ne felejtsuk el hogy ebben a listaban sok olyan orszag van, amelyeknek erdekuk a bevandorlok odacsalogatasa. En speciel sokkal nagyonn biztonsagban ereztem magam otthon, mint itt. Ket eve mikor ide erkeztunk, a felesegem elment megnezni egy alberletet es mikozben setalt el kezdtek kovetni egy furgonnal. Futva kellett elmenekulnie.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS