2019. november 21. csütörtök Olivér

Pénzcentrum fórum

Ennyit keres egy konyhai kisegítő a felkapott pesti wokbarban (2)

Tulajdonos: hegedusgabor01, létrehozva: 2019. július 12., péntek 23:59

Kapcsolódó cikk itt...

Domonkos111, 2019. július 14., vasárnap 11:53

Sürgős hitelre van szüksége, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit. Ajánlunk kölcsönöket az 5.000 - 100.000.000,00 eurótól. Max, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak, 100% -os garantált. Kölcsönt is adunk (euró, font és dollár .) Az összes hitelre érvényes kamatláb 3%, ha érdekel, kérjük, térjen vissza hozzánk (lakatos.tundeincorp@gmail.com)

Válasz erre | Előzmény

hegedusgabor01, 2019. július 12., péntek 23:59

Igen,persze ezt kell kommunikálni!!! -aztán mikor odamegy az ember akkor a képedbe röhögnek és kiderül,hogy egy hatalmas átverés az egész. Az egyik fekete mosogató hirdetésre elmentem ahol a tulaj tájékoztatott,hogy a kollégája rosszul adta fel a hirdetést és nevetséges bért ajánlott ami egyébként már "be is van töltve",de majd én leszek az első akit felhív..... ~ezeket az embereket azért nem szabad szemen köpni,mert testi sértésnek minősül.
Egy másik helyen azért mosolyogtak meg ~ide szállítónak jelentkeztem~ ,mert 8 óra helyett csak 4 órára jelentenek be és természetesen az egyéb feltételek módosulásával is ott szembesültem.Egy próbanapra elmentem ugyan ahol be is jelentettek alkalmi munkavállalóként,de munkabért NEM KAPTAM arra a napra. Igaz sokat nem tettem,ezért nem is reklamáltam a pénzért csak jövő évben az ADÓBEVALLÁSKOR tudtam meg mennyi fizetést sikkasztottak el !!! - ezek után nem csodálkozom,hogy nem találnak embert.
Én akkor mennék ilyen helyre ha 1 évre előre kifizetik a munkabért nettóban minden papírral bónuszokkal,aláíráspénzzel,jutalommal,hűségidővel...stb.,mert hát ugye sosem lehet tudni.....

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS