2019. március 27. szerda Hajnalka

Pénzcentrum fórum

Ennyiért gályáznak a Reál élelmiszerboltokban a kasszások, eladók (3)

Tulajdonos: lutria, létrehozva: 2018. május 17., csütörtök 16:35

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. május 20., vasárnap 11:51

TSÓKOLOM, ITT IS PIAC VAN. BUDAPESTRŐL, VALÓBAN NEHEZEN ÉRZÉKELHETŐ EGY SOKKAL KISEBB TELEPÜLÉS PROBLÉMÁJA. NINCS MÁSIK MUNKAHELY? AMENNYIBEN NINCS,ÚGY LEHET REÁLIS. ÁLTALÁNOSSÁGBAN,A TULAJDONOS CSAK ANNYIT FIZET,AMENNYIÉRT A MUNKAVÁLLALÓ MÉG OTT MARAD.ÖNÖKNÉL,A MÍNUSZ 15 SZÁZALÉKKAL,MÉG MINDIG SOKKAL JOBB,MINT A SEGÉLY,AVAGY SEM? A CIKK MÁSIK RÉSZÉRE REAGÁLVA.IGEN,CSAK AZ ENYÉM ÉRDEKEL,MERT AZT TUDOM ELKÖLTENI. AZ INKÁBB FONTOS,HOGY A BÉRBEN PIACVEZETŐNÉL ,VAN TÖMEGESEN NEGYVEN FELETTI KOLLÉGA,VAGY TÉNYLEG NINCS?EZ INKÁBB FONTOS.BUDAPESTEN. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Kakadu781, 2018. május 17., csütörtök 22:21

Van olyan kisváros mint Füzesgyarmat Gara hotel,ahol a teljes személyzet Start munkán belül van alkalmazva jó ideje,szakképzettek és szakképzetlenek.Először mindenkit alkalmival vesznek fel.A hotel önkormányzati,azaz állami két üzemeltetővel.E szerint a fideszes önkormányzat mindent megtehet.Nemrég a hotel dolgozóinak bérét lecsökkentette 15 százalékkal a jegyző minden szó nélkül,mert megtehetnek mindent.Boros a hotel egyik üzemeltető a tisztességtelen foglalkoztatásokat üzi,gyorsan akar gazdagodni kevés kiadás mellett.A helyi focista csapat tagjait megfizeti rendesen,utánnuk ő is szép summát kereshet.Az önkormányzat pedig felveszi a támogatást a Start hotelesek után jó ideje.Ez az ország élhetetlen,sok a gazember.

Válasz erre | Előzmény

lutria, 2018. május 17., csütörtök 16:35

Elég érdekes,a kerületünkben van egy 1-2 hónapja működő Reál,vásárlókat elvétve lehet benne látni,a világítás is eléggé "energiatakarékosra" van állítva benne (félhomály),se tejtermékeket,se pékárút,felvágottakat nem árulnak-nem úgy néz ki mindha ki tudnák termelni annak a 2-4 dolgozónak a 800-1000 F-os órabérét akik ott vannak...Pár hónapon belül szerintem lehúzzák a rolót.Kicsit rossz helyen van,közvetlenül mellette egy piac ,amellett egy Spar,a közelben rengeteg kisbolt,egy pláza Aldival,tehát semmi olyat nem árulnak amit a közelben ne lehetne olcsóbban megvenni...

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS