2021. február 25. csütörtök Géza

Pénzcentrum fórum

Ennyi nyugdíjat kap Nemere István, a közismert magyar író (5)

Tulajdonos: mycessna, létrehozva: 2018. május 14., hétfő 18:44

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. május 15., kedd 9:28

TSÓKOLOM. NAGYON KÖSZÖNÖM,HOGY FIGYELEMMEL TETSZIK KÖVETNI ÍRÓI MUNKÁSSÁGOMAT! TOVÁBBRA IS KITARTOK AZ MELLETT,HOGY A TARTALOM A LÉNYEG! ARRA NEM TETSZETT REAGÁLNI. ÜNNEPLŐBE ÖLTÖZÖTT SZÍVVEL,KÖSZÖNÖM,HOGY A TARTALOMMAL MAXIMÁLISAN EGYET TETSZIK ÉRTENI. TEHÁT EGY MONDATTAL SEM KELL KIEGÉSZÍTENI,AZ ÁLTALAM LEÍRTAKAT. KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

tavasz2, 2018. május 15., kedd 7:50

Nem írdatlan, hanem irdatlan.
Pont. Kösz.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. május 14., hétfő 22:57

TSÓKOLOM, CSATLAKOZOM A TÖBBIEKHEZ. UGYE,HOGY NEM MINDIG MEGY JÓ HELYRE A SEGÉLY? ÉRTELMEZÉSEM SZERINT,NEMERE BÁTYÓ,MOSTANÁBAN IS ÍR. LEGALÁBBIS OSSZÁ MÁ BIN LÁDEN! BÁCSIRÓL, NEM 1990 UTÁN ÍRT. JOGDÍJ? DE FŐLEG A BEFIZETETT JÁRULÉKOK? EGYÉBKÉNT PEDIG, KÖSZÖNÖM A SZERKESZTŐKNEK! ISMÉT NEM MARADTUNK OLYAN ÍRDATLAN PÉNZEKET KERESŐKRŐL,AKIK MOST SAJNÁLTATJÁK MAGUKAT. ETTŐL MÉG NEMERE BÁCSIT MEG TUDOM HÍVNI HOZZÁNK EGY - HÉTKÖZNAPI - EBÉDRE. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2018. május 14., hétfő 19:07

Koma tudhatnád, hogy egyszerű uszítás, minden héten kinéznek egy "szegény, szerencsétlen" országosan ismert személyt, aki egyébként fénykorában le....ta a világot, semmit nem gondolt a nyugdíjára, így ahogy írtad, ma annyi után kap, amennyit bevallott. Igaz, azt nem vallotta be, hogy milliós jogdíjaiból semmit sem fizetett be a nyugdíjalapba.

Válasz erre | Előzmény

mycessna, 2018. május 14., hétfő 18:44

Ha Nemere elvtársnak a sok könyve mellett arra is futotta volna az idejlböl, hogy a kézhezvett járandóságait lejelentse, és befizette volna az utána esedékes járulékot, akkor most bizonyára nem sírna a kevés nyugdíja miatt! Sőt, én még ezt is elvenném tőle! Nem igaz, hogy annyira együgyű lett volna, hogy ezt nem érte volna fel ésszel! Mindenki az általa befizetettek után részesedik a nyugdíjból! Hány jól kereső zenész énekes járt ugyanígy, de amikor futott a szekér, akkor minket prolikat észre sem vettek! Károly

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS