2020. május 27. szerda Hella

Pénzcentrum fórum

Élesedett a nyugdíjbomba: mutatjuk, kik lesznek az első áldozatok (3)

Tulajdonos: DrNemoda, létrehozva: 2019. október 8., kedd 6:44

Kapcsolódó cikk itt...

pistapapa2, 2019. október 9., szerda 9:01

Nem a KISEMBERben van a hiba,hanem Orbánban,ebben a politikai szélhámosban és az általa létrehozott maffiában. Takarékoskodtak az emberek egészen addig,amíg Orbán el nem lopta a 3000 milliárdra hízott megtakarításokat és szét nem osztotta a családjában és talpnyalói között. Most pedig már van pofája 70 éves korhatárról gondolkodni. Vasárnap számoljuk fel a narancsos maffiát!

Válasz erre | Előzmény

granatvirag, 2019. október 8., kedd 10:26

volt megtakarítás a Manyup, az az állami nyugdijkassza mentesítéséra találták ki, ha a fidess maffia nem lopja el, ezek után örökre bizalmatlanok lesznek az emberek

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2019. október 8., kedd 6:44

Nem értem, hogyan lehet a pályakezdő fiatalok harmada minden megtakarítás nélkül ! Ha dolgoznak, a nyugdíj befizetés (valamilyen szinten) kötelező, nem választás kérdése. Ha nincs nekik ilyen, akkor nem dolgoznak - vagy a munkáltató gazemberkedik. És messze nem igaz, hogy egyedüla szemléletben lenne a hiba, vagy hogy első sorban abban van a hiba. A havi jövedelmek szintje nem nagyo n enged megtakarítani a pálya első szakaszaiban, persze mindig vannak kivételek (jelzem az orbán kölköknek biztosan van megtakarításuk, ha nem is a nyugdíjpénztárban).

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS