2019. március 20. szerda Klaudia

Pénzcentrum fórum

Éles lőfegyvert tartanál otthon? Így neked is engedélyezik, de baromi drága (5)

Tulajdonos: Boy-on-go, létrehozva: 2018. március 18., vasárnap 8:27

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. március 19., hétfő 23:10

TSÓKOLOM, PÉLDÁUL A CUKORBETEGSÉGET,HA ARRA IS KITERJED A VIZSGÁLAT. MÉG NEM IS KELL TELJESEN EXTRÉM KÖRÜLMÉNY,EGY ESETLEGES KÓMÁHOZ,ÖSSZEESÉSHEZ,MINDEZT TÖLTÖTT FEGYVERREL A KÉZBEN.KOMOLY VIZSGÁLATNÁL TOVÁBBÁ AZ INFARKTUS LEHETŐSÉGE, DE LEGFŐKÉPPEN, A LELKI ALKALMASSÁG.IGEN,EZ UTÓBBIAKAT NEM VÉR ÉS VIZELET VIZSGÁLATTAL. AZ EGY MÁSIK KÉRDÉS,HOGY OTTHON ,HOGYAN LEHET A SZABÁLYOKAT BETARTVA EGY TÁMADÁS KIVÉDÉSÉRE,VISSZATÁMADÁSRA HASZNÁLNI?EZ ÜGYBEN,JELENLEG A PÉNZCENTRUMI HOZZÁSZÓLÁSOKBAN,TELJES AZ EGYSÉG.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

lutria, 2018. március 18., vasárnap 21:26

Azért kíváncsi lennék hogy a lövészethez kötött sportorvosin pl.a vér,vizelet stb.vizsgálattal milyen betegséget tudnak kimutatni ami akadálya a lövészeti sportnak?Ha kiderül hogy pl.vese,máj egyéb betegségem van akkor nem tudok pontosan pufogtatni ezért nem engedéyleznék?

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. március 18., vasárnap 19:25

TSÓKOLOM,STIMMEL. AKI MINDEN FEGYVERTARTÁSI SZABÁLYT,BETART,AZ NEM TUDJA TÁMADÁS ESETÉN MEGVÉDENI MAGÁT. SZEMÉLY SZERINT,NEM VAGYOK ÉRINTETT,MERT,HA LŐNI KELLENE,AKKOR JÓ ESETBEN IS ,OLYAN HARMINC KŐRT ÉRNÉK EL,LÖVÉSZETEN. SORKATONA KOROMBAN ELKÍSÉRTEM KALASNYIKOV BARÁTOMAT MIND EGYES,MIND SOROZATOT PUFFOGTATNI. AZ TÉNY,HOGY A TŐLEM HÁROMSZÁZ MÉTERRE LÉVŐ BÁBU FELÉ CÉLOZTAM. EL IS DŐLT,EZ IS TÉNY. AZT A MAI NAPIG KÉTLEM,HOGY 300 MÉTERRE LÉVŐ BÁBU, AZ ÉN LÖVÉSEIMTŐL DŐLT EL. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

Boy-on-go, 2018. március 18., vasárnap 8:39

Még annyit, hogy ez tipikus magyar "okosba' megoldjuk" módszer. A sportfegyver nem önvédelmi célra van, hanem sportlövészetre. Az egy mellékhatás, hogy éppenséggel lehet otthon arra is használni (már a fent említett "életszerű" módon).

Válasz erre | Előzmény

Boy-on-go, 2018. március 18., vasárnap 8:27

Tehát a jól kitalált "sportfegyverrel önvédelem" esete így néz ki.
Észreveszed, hogy valaki be akar hatolni, meg akar támadni. Odamégy a páncélszekrényhez, majd amit nyilván könnyedén ki tudsz nyitni, ha kombinációs, vagy természetesen azonnal ott van nálad a kulcsa. (Mert ugye nyilván a páncél és a kulcs egymás mellett van, és az egész olyan könnyen elérhető helyen, ami a támadás észlelésétől elég messze van, hogy a támadó ne érjen azonnal el, de elég közel, hogy te gyorsan elérd).
A páncél kinyitása utána előveszed a töltetlen fegyvert, majd egy másik kulccsal vagy kóddal kinyitod a külön lezárt lőszertárolót, ezután megtöltöd a fegyvert és már önvédheted is magad.
MIndezt egy támadás okozta stresszhelyzetben.
Közben a behatoló/támadó nyilván lovagiasan megvárja, hogy mindezt befejezd.
Nagyon életszerű.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS