2020. június 4. csütörtök Bulcsú

Pénzcentrum fórum

Egyre többen karamboloznak emiatt: 10-ből 4 magyar autóst érint (3)

Tulajdonos: efi99, létrehozva: 2019. április 17., szerda 14:32

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. április 21., vasárnap 20:31

TSÓKOLOM,ITT AZÉRT TÖBB MINDEN VAN. TELJESEN MINDEGY AZ OK. AMIKOR EGYIK AUTÓ BELESZÁLL A MÁSIKBA,AKKOR MI LEHET A VITA TÁRGYA? AZ ELSŐ AUTÓS MEGÁLLT,MERT MEGHALT AZ AC PUMPÁJA,KIFORDULT A KERÉK,MEGADTA MAGÁT A HÁTSÓ FUTÓMŰ STB TEHÁT,NEM FOG FELVILLANNI A FÉKLÁMPÁLYA. EGYÉBKÉNT IS LEHET,HOGY NEM FOG VILÁGÍTANI A FÉKLÁMPÁJA. AKKOR IS ÚGY KELL HALADNI,HOGY BIZTONSÁGOSAN MEG TUDJUNK ÁLLNI! EZT MA NEM TANÍTJÁK A KRESZ ELMÉLETIN? TOVÁBBÁ,ÉN BIZONY FELVESZEM ÉS KIHANGOSÍTOM A TELEFONT. JULIUS CEASAR EGYSZERRE HÉTFELÉ TUDOTT FIGYELNI.AKI MA ,NEM TUD HÁROMFELÉ,AZ HOGY KAP JOGOSÍTVÁNYT?? TOVÁBBÁ,ABBAN IS MEGHALTAK PÁRAN,HOGY BE VOLTAK KÖTVE.AMENNYIBEN NEM LETTEK VOLNA,MÉG MA IS ÉLNÉNEK! MEG,HOGY NEM LEHET HALLANI A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELZÉST? ABBÓL IS VOLT HALÁLESET ÉS NEM A MENTŐS HIBÁJÁBÓL!!! ILLETVE RÉSZBEN,MERT NEM KELL ARRA SZÁMÍTANIA,HOGY NEM HALLJÁK! MEG AKÁR,HA A GYALOGOSOK IS LÁTNÁNAK,AKKOR ,LEMONDHATNÁNAK ELSŐŐBBSÉGÜKRŐL ÉS ELENGEDNEK KÉT AUTÓT,MAJD 10 MÁSODPERCCEL KÉSŐBB INDULNÁNAK EL,HA OLYAN A FORGALMI HELYZET. EZT SEM TANÍTJÁK! AKKOR MIT TANÍTANAK? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2019. április 20., szombat 4:36

Rendszeresen közlekedőként azt kell mondanom, hogy a cikkben álló adatok nem állnak messze a valóságtól. Elegendő csak a biztosítók és a rendőrség statisztikáit megnézni. Van saját tapasztalatom is, egy telefonnal elfoglalt autós hátulról belémszállt. Szerencsémre, a fedélzeti kamerám mindent rögzített és így a biztosító és a szervíz mindent vita nélkül rendezni tudott. Az meg más kérdés, hogy nekem csöröghet a telefon, vezetés közben, nem veszem fel, vagy, ha van utasom, akkor ő veszi fel, haelértem az úti célomat, visszahívom.. Páran már meghaltak vezetés közben telefonálás miatt, mint ismeretes. Pont.

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2019. április 17., szerda 14:32

Kizárt, hogy 40% rendszeresen írogatna vezetés közben.
Itt szerintem csúsztatás van, leginkább az valószínű, hogy a pötyögetésbe beleszámoltak mindent, így pl ennek a 40%-nak talán még 90%-át is kitevő hívásfelvételt és navigációbaszkurálást.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS