2018. október 16. kedd Gál

Pénzcentrum fórum

Ebbe a budai iskolába menekíti gyermekeit a magyar elit: licitálnak a helyekre (6)

Tulajdonos: Pistapapa, létrehozva: 2017. december 5., kedd 10:12

Kapcsolódó cikk itt...

Pampapam, 2018. február 5., hétfő 8:21

S még mondja valaki azt, hogy nem jól működött a Kádár-rendszer!

Válasz erre | Előzmény

peter0509, 2018. január 2., kedd 21:34

A fiam nagyon sokat változott. Tudatosabb és szorgalmasabb lett. Magabiztos. Vitatkozni is jó vele az érvei sokszor megtámadhatatlanok. A közösség nagyon jót tett neki. Örülök, hogy van helye az iskolában.

Válasz erre | Előzmény

timbuktu, 2017. december 5., kedd 19:37

Nem vagyok sem rokona, sem boldog őse Horn úrnak, sőt az itt leírtakkal sem értek teljesen egyet, DE, már ne az igazgatót, ne egy jól menő, a piacon is , majd 40 éve, mindenféle rendszerekben, kormányok mellett, változó körülmények között fennmaradó, nevet kivívó iskolát hibáztassuk, hanem érjük el a MINDENKORI kormánynál, hogy az AKG-ban , és máshol lévő bevált tapasztalatokat felhasználva, minden iskolában a jelenleginél, hatékonyabban a XXI. századnak IS megfelelő értékeket közvetítsenek, képességeket fejlesszenek. (Az igazgató inkább szabadkozott, hogy elit iskolává kellett válniuk, vagy megszűntek volna.)

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2017. december 5., kedd 15:22

TSÓKOLOM, ESÉLYEGYENLŐSÉG VAN.NEKEM IS MEGVOLT AZ ESÉLYEM,HOGY IPAROS LEGYEK,MÉGSEM LETTEM,MERT NEM ÜGYES A KEZEM.AZ ISKOLAVEZETŐ PEDIG A LEHETŐSÉGEKHEZ KORREKT.ELSŐ KÖR. MIT TUD A KÖLÖK?FÜGGETLENÜL A PAPA ANYAGI HELYZETÉTŐL. EBBŐL VAN A KIADÁS. MÁSODIK KÖRBEN VAN A LICIT. EBBŐL VAN A BEVÉTEL.JÓ NAGY BEVÉTEL,HOGY NAGYOBB LEGYEN,MINT A KIADÁS. AZ ÁTLAGOS,DE INKÁBB AZ ALATTI TUDÁSÚ NEBULÓ VALÓBAN KISZORUL. ELVILEG ,A PÉNZES PAPA GYENGE KÉPESSÉGŰ CSIBÉJE TUDÁSBELI HIÁNYOSSÁGÁT MEG SZÓVÁ FOGJÁK A TÖBBIEK. LEHET,HOGY A GYAKORLATBAN NEM? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

gregaba, 2017. december 5., kedd 12:31

Röhejesen álszenten kommunikál az iskolavezető. Azt mondja, szörnyen igazságtalannak érzi az "elitiskola" státuszt, de azért versenyeztetik a felvételiző gyerekeket a szülők pénze alapján: ha apu jól licitál a többi apuval szemben, akkor bekerülhetsz ide a csibéim közé.

Válasz erre | Előzmény

Pistapapa, 2017. december 5., kedd 10:12

Már óvodás kortól diszkriminálják a gyerekeket. Hol van itt a sokat hangoztatott esélyegyenlőség? Hazugság! Ha van pénzetek,olyan módszerekkel tanulhattok,ami sikeres felnőtté tesz benneteket. A magyar gyerekek óriási többsége ebből kizáródik. Minden gyerek tanulhasson a sikeres emberi élethez vezető módon!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS