2019. április 21. vasárnap Konrád

Pénzcentrum fórum

Durva árak az RTL sztárséfjének új éttermében: 2000 a somlói, 5000 a vadas (4)

Tulajdonos: kocsmaros60, létrehozva: 2018. december 4., kedd 20:50

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2018. december 9., vasárnap 21:28

TSÓKOLOM,VALÓBAN,NEM A MINIMÁLBÉRRE LETTEK KITALÁLVA AZ ÁRAK. TOVÁBBÁ,TALÁN,HA KI IS TUDNÁ FIZETNI,LEHET,HOGY NEM IS ÉREZNÉ JÓL MAGÁT,ILYEN HELYEN. AMI PERSZE FONTOSABB,HOGY ,HA VALÓBAN ENNYI ALAPANYAGOT NEM HASZNÁLNAK FEL,AKKOR VALAMELY JÓTÉKONY SZERVEZET,NEM TUDNÁ EZT KOORDINÁLNI? VAGYIS,HA A VENDÉG KIFIZETTE AZ EGÉSZ CSIRKÉT,AKKOR AZ EGY COMB KIVÉTELÉVEL,AZ MÉG EGY POMPÁSAN FELHASZNÁLHATÓ ALAPANYAG EGY HAJLÉKTALAN SZÁLLÓN! MÁR PERSZE,HA A LEÍRTAK ÍGY MŰKÖDNEK A SZTÁRSÉF ÚJ ÉTTERMÉBEN. AZ IS MEGÉRNE EGY MISÉT,HOGY EBBEN AZ ÉTTEREMBEN,MINDEN ÉTEL HIBÁTLAN? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

asur, 2018. december 9., vasárnap 13:10

Mit lehet várni attól, aki Sárközit az RTL-ről ismeri. Tintás...kutya nem enné meg a főztjét. Hát van baj bőven ott a szuterénben, nem kéne még itt is égetni magát. Fel kell fogni, ez nem az átlag minimálbérre lett kitalálva, ez van.

Válasz erre | Előzmény

Marcsimami, 2018. december 4., kedd 23:25

Ezeket az újragondolt kajákat kell ennyire megfizetni. A felhasznált anyagok 80%-a kuka, amit természetesen a vendég fizet meg. Egy egész karalábéból kivágnak 4 db csíkot, egy egész csirkéből egy db combot, egy avokádóból 2 db golyót, a többi kuka/ pedig nem!!!/, de az egészet meg fizettetik a vendéggel. Na hagyjuk. Nem vagyok maradi, én szeretem az trendi kajákat, de nem tudom és kíváncsi lennék rá, hogy mekkora a vendégforgalmunk és milyen társadalmi rétegből kerülnek ki a vendégek. Gondolom 90%-uk sznob!!!!!

Válasz erre | Előzmény

kocsmaros60, 2018. december 4., kedd 20:50

MIT LEHET VÁRNI EGY ---RTL---es SZTÁR SÉFTŐL .......Olyan a séf is mint az RTL .....Könyékig tintás .....A kutya nem enné meg a főztjét .....................................

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS