2019. június 20. csütörtök Rafael

Pénzcentrum fórum

Csökkenhet az ÁFA Magyarországon: itt az EU-s javaslat (5)

Tulajdonos: krislaci, létrehozva: 2018. október 5., péntek 9:06

Kapcsolódó cikk itt...

tavasz2, 2018. október 18., csütörtök 16:28

A hal áfájat levitték. Olcsóbb lett a hal?
Naugye.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. október 12., péntek 11:12

TSÓKOLOM,LEHET DIKTÁTOROZNI,KOMCSIZNI IS,DE NEM JOBB LENNE,ÉRDEMBEN A TÉMÁVAL FOGLALKOZNI? AKÁR,A PÉNZCENTRUM IS UTÁNA JÁRHATNA,HOGY A JAVASLAT AZ ELŐTERJESZTŐ SZERINT MIÉRT JÓ? AZÉRT,MERT MI NEM TALÁLUNK REÁ ÉRTELMES MAGYARÁZATOT.JÓNAK TARTJUK A JELENLEGIT,ATTÓL MÉG LEHET,NINCS IGAZUNK.TEHÁT,HOL A HASZON,MIND AZ ÁLLAMPOLGÁROK,MIND A KÖLTSÉGVETÉS SZEMSZÖGÉBÓL? SZÓVAL,NEM LÁTOM,HOGY A MAGYARORSZÁGON ÉLŐK RÉSZÉRE,MIÉRT LENNE ELŐNYÖS? A KISEBB ÁFA BEVÉTELT,AZT LÁTOM.AZT NEM,HOGY EZ MIÉRT LENNE JÓ? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

tavasz2, 2018. október 12., péntek 10:54

Az a görény Szanyi vetette fel, h Magyarországot ekézze. Hazaáruló komcsi, meg te is krislaci.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. október 6., szombat 22:17

TSÓKOLOM,LEHET,DE MITŐL LESZ JÓ? BÁRMILYEN ÁFA CSÖKKENTÉSE,CSAK A TULAJDONOST GAZDAGÍTOTTA,HOSSZABB TÁVON. VAN EGY TERMÉK,MELYNEK FOGYASZTÓI ÁRÁT A PIAC ELFOGADTA. AKÁRMENNYI AZ ÁFA.TEHÁT,NEM 27,CSAK 25 SZÁZALÉK MEGY A KÖLTSÉGVETÉSBE. VAGYIS TÖBB MILLIÁRDDAL KEVESEBB MEGY BE A NAGY KÖLTSÉGVETÉSBE,AMIT PÓTOLNI KELL. AKÁR EBADÓVAL,AKÁR A KÖZLEKEDÉSI SZABÁLYSÉRTÉSEK SZANKCIONÁLÁSÁVAL. TETSZIK.AZ MÉG JOBBAN TETSZENE,HOGY A TILTOTT HELYEN VALÓ DOHÁNYZÁST VÉGRE BÜNTETNÉK.VANNAK LEHETŐSÉGEK!PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

krislaci, 2018. október 5., péntek 9:06

Ettől hülyét fog kapni a diktátor tanonc. Amikor hatalomra került, és Merkel kerek perec megtiltotta neki, hogy a költségvetés hiányát 7%-ig elengedje, szinte első intézkedésként vezette be a 27%-os, világcstartó ÁFÁ-t, ami elsősorban a kisembereket sújtotta. A multik sarcolása csak ezután következett (amit persze azok sofort áthárítottak a lakossági ügyfeleikre - amit a díjak alakulása szépen bizonyított is -), tehát végül is a lakosságot ladóztatták túl, csak a politikai kommunikációjuk érdekében áttételesen.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS