2019. március 20. szerda Klaudia

Pénzcentrum fórum

Csalók fosztogatják az OTP-s ügyfelek bankszámláit: ez a legújabb módszer (13)

Tulajdonos: vafe, létrehozva: 2018. március 13., kedd 11:36

Kapcsolódó cikk itt...

vafe, 2018. március 15., csütörtök 19:38

pmksz: Szóval te láttad bele a propagandát az írásomba. Az más. Az a te problémád. Felesleges hangoztatnod, valahogy próbáld meg feldolgozni.
Egyébként is hogy lehetne itt bármilyen propagandát folytatni? Ha valaki propagandát akar nyomni, akkor olyan helyen tenné, ahol 3-5 ember olvassa? Erre sokkal alkalmasabb lenne egy évi 80 milliárdból fenntartott médiabirodalom, nem?

Válasz erre | Előzmény

vafe, 2018. március 15., csütörtök 19:14

Battya64: Szakadjatok már le Kósáról! Ha folyton emlegetitek, attól nem lesz okosabb. Így járt, ez van, ne ragozzátok.

"NE TESSÉK AZ OTP BANKBA SZÁMLÁT VEZETNI,"
Elég prosztó duma. Indokold!

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2018. március 15., csütörtök 19:11

vafe, 2018. március 15., csütörtök 11:37
Na kiörjöngted magadat csillagom? Akkor nyugodjál le, amit a hozzászólásodban írtál, az akkor is politikai propaganda, mert semmi köze a hülye OTP-s ügyfelekhez a politikai pártállásod hangoztatása. Ez banki eset . Csak nálad úgy látszik ez a mai nap a propaganda nap. De előre a te pártod sikeréért!

Válasz erre | Előzmény

laikus59, 2018. március 15., csütörtök 18:38

BATTYA64
"NE TESSÉK AZ OTP BANKBA SZÁMLÁT VEZETNI,"

22 éve vezetem az OTP-nél a számlámat, soha semmi problémám nem volt (se feltörés, seindokolatlan pénzeltűnés, stb. Mondjuk az is igaz, hogy a PIN kódomat nem a pénztárcában tartom :D - hanem a fejemben és emailre se adok meg adatokat, stb.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. március 15., csütörtök 18:31

BOCS! MOST LÁTOM,HOGY MILYEN UDVARIATLAN VOLTAM! KÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT!VAN AMIVEL EGYETÉRTEK,VAN AMIVEL NEM ÉS VAN,AMIT NEM TUDOK A TÉMA KAPCSÁN HOVÁ TENNI. ÍGY MÁR STIMMEL. A TÖBBI LEÍRTAT,TATROM.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. március 15., csütörtök 18:27

TSÓKOLOM,KICSIT ELVESZTETTEM A FONALAT. AZ AZ ALAP,HOGY CSALÓK FOSZTOGATJÁK A SZÁMLÁT. NEM EZ AZ ELSŐ ALKALOM,HOGY A TÉMA ELŐJÖN.KONKRÉTAN,NE TESSÉK AZ OTP BANKBA SZÁMLÁT VEZETNI,ÁLTALÁNOSSÁGBAN PEDIG ISMÉTELTEM,HOGY SEMMILYEN ADATOT SENKINEK NEM ADUNK MEG! SEM INTERNETEN,SEM TELEFONON. ÍRJON RENDES LEVELET! EGY PÉNZINTÉZETNÉL VEZETETT SZÁMLÁHOZ,HOGY JÖN KÉPBE A VADÁSZAT,A SZÍNÉSZET,MEG A KÓSA? INDÍTVÁNYOZOM,HOGY OLVASSÁK A PÉNZCENTRUMOT,ÉS SENKINEK,SEMMILYEN ÜRÜGYRE VALÓ HIVATKOZÁSSAL NE ADJANAK KI SZEMÉLYES ADATOT!!

Válasz erre | Előzmény

vafe, 2018. március 15., csütörtök 11:37

pmksz: Békemenet előtt még gyorsan válaszolok.
A cikkhez szóltam hozzá, releváns tényt közöltem, nevezetes azt, hogy Kósa Lajos minisztert is átverték. Ez tény, ő maga is elismerte és nem propaganda. Említhettem volna neves színészeket, ügyvédeket is, akiket mohóságuk miatt vezették meg, de Kósa volt az utolsó, aki kicsit is tájékozott, az tudja. Márpedig ha ez így van, akkor miért meglepő, ha egy ezeréves trükkel átvernek kisembereket. Tudod, erről szól a cikk.
Az általad közölt vádaskodást hívják propagandának, ettől én tartózkodom és meghagyom a magadfajtáknak.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2018. március 15., csütörtök 10:52

vafe, 2018. március 14., szerda 0:57 Arany csillagom, miért kell ezzel a cikkel kapcsolatban politikai propagandát kifejteni? Akkor én is mondhatnám, hogy téged meg fizetnek ezért, hogy ezekre a válaszokra reagálj. Vagy nem? Ha nem tudsz aludni, menj orvoshoz, ha meg éjszakai műszakon vagy, akkor dolgozz, ne munka nélkül vedd fel a fizetésedet.

Válasz erre | Előzmény

tavasz2, 2018. március 14., szerda 16:35

Ez a PC.

Válasz erre | Előzmény

vafe, 2018. március 14., szerda 0:57

Battya64: nem olvastad el, sok a hiszékeny ember, megoszt minden hazugságot, elhiszi, hogy a Fidesz megvédte a nyugdíj megtakarításokat, elhiszi, hogy az ajándékba kapott svéd szarvasvadászatért nem adott semmit és azt is elhisz, hogy 4,3 milliárd eurót akar valaki kezeltetni vele...

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. március 13., kedd 18:37

TSÓKOLOM, KÖSZÖNÖM,STIMMEL. MINDEN HÓNAPBAN ÁT KELL RÁZNI A TÖRZSANYAGOT? SENKINEK,SEMMILYEN CÍMEN NEM SZOLGÁLTATUNK ADATOT! SEN-KI-NEK,SEM-MILYEN CÍ-MEN , NEM SZOL-GÁL-TA-TUNK KI A-DA-TOT! KÜLDJE EL RENDES LEVÉLBEN!AKÁRMIT IS AKAR! KISSÉ NÉPIESEBBEN, AKI EZTET ELHISZI,SZAMARABB A LÓNÁL! MÁRMINT,HOGY AZ ÉN ÉRDEKEMBEN VIGYÁZNAK ADATAIMRA. A SAJÁT ADATAIM,NÁLAM VANNAK JÓ HELYEN!PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

cheriff, 2018. március 13., kedd 13:03

Egyrészt ki az aki ilyennek bedől, másrészt mit csinál a támadó az smsben kapott kód nélkül?

Válasz erre | Előzmény

vafe, 2018. március 13., kedd 11:36

Csak azt nem írja a "cikk", amit a cím állít. Hogy fosztogatják?

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS