2020. április 1. szerda Hugó

Pénzcentrum fórum

Aljas trükkel portyáznak ravasz tolvajok decemberben: veled már próbálkoztak? (4)

Tulajdonos: elhetetlen, létrehozva: 2019. december 14., szombat 22:35

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. december 15., vasárnap 15:50

TSÓKPLOM,MAJDNEM STIMMEL. AZ GÖMBÖLYŰ,HOGY KAMU PIN KÓDOT ÍRUNK LÁTVÁNYOSAN A KÁRTYÁRA. ETTŐL MÉG ÉRINTÉSSEL, HÁROM ALKALOMMAL,MAJD 15000 FORINTTAL CSÖKKENHET AZ ELÉRHETŐ EGYENLEG . AZ EGY MÁSIK FÓRUM,HOGY MENNYIRE MERI HASZNÁLNI AZ ELKÖVETŐ,AMIKOR ,SZINTE MINDENHOL KAMERÁK VANNAK A PÉNZTÁRNÁL. HALLANI IS HALLOTTAM.OLVASNI IS OLVASTAM,ETTŐL MÉG NEM ÉRTEM,HOGY MIÉRT NEM LEHET ÉSZREVENNI A PRÓBÁLKOZÁST? IGEN,ARRÓL IS VAN TUDOMÁSOM,HOGY MEGVAN,HOGY KIBŐL LESZ ÁLDOZAT ÉS KIBŐL NEM. IGEN,ÉN AZ IRATAIMAT A BELSŐ ZSEBEMBEN HORDOM. HOL MÁSHOL? PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2019. december 15., vasárnap 12:24

Egy hamis PIN kódot mindig nyugodtan írjunk a kártyára. 2 rossz próbálkozás garantált.

Válasz erre | Előzmény

elhetetlen, 2019. december 14., szombat 22:50

És ez is egy szakma. Vannak szakemberek. Két szitu, állok a trolin, aztán valaki leszáll, és csúnyán bemutat. Ennek mi baja? Aztán vettem észre, hogy a karórám félig lecsatolva. A beintés azért volt, mert bemozdultam, nem tudta befejezni a leszerelést. De még csak nem is érzékeltem, hogy a csuklómnál matat. A másik, mentem egy barátnőm munkahelyére, majd megyünk valahova. Pakol be a kézitáskába, én meg nézem, hogy oldalt jön ki az áru. Észre sem vette, hogy húsz centis pengés vágás van a táskáján. A pénztárcája nincs meg, de örült, mert az év végi jutalmat nem abba tette, hanem egy külön rekeszbe. A veszteség egy pénztárca, kevés pénz, és egy kézitáska. Rémes.

Válasz erre | Előzmény

elhetetlen, 2019. december 14., szombat 22:35

Régen volt, az unokatesóm védőnő, és a rendelőjéből lopták el a táskáját. A noteszában a nevem, telefonszámom, a kulcscsomóján a lakáskulcsaim, és mivel nem gyakori név, nyilván engem keresnek először. A munkahelyemre szóltam, hogy nem megyek, míg nem jön össze a zárcsere, a szomszédnak meg, ahol napközben a nagymama volt otthon, hogy, ha matatást hall, ki ne nézzen, ne kockáztassa a biztonságát. Nehéz ügy. Az más, hogy a tesó, nagyjából tudta, hogy ki lehet a tettes, este kiment hozzájuk egyedül (nem vak ez, csak vakmerő), hogy adják vissza. Nem tudom, mennyire volt elszánt, de visszaadták. Ismeretlen tolvajjal ugye, ez nem működik. Ugyan nincsenek belső zsebeim, de a kézitáskát magam előtt tartom, és a pántját a csuklómra csavarom, hogy ne lehessen csak úgy lekapni. Az egyéb kockázatok. Volt olyan, hogy megfogtam a zsebes karját, mikor az egyik utas táskájában matatott. A sértett megköszönte, de nem hívott rendőrt. Én meg leszálltam a Stefániánál, ami este nyolckor nem túl forgalmas. Csak utólag jutott eszembe, hogy mi lett volna, ha leszáll a két zsebes, és összevernek. De megúsztam.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS