2020. december 4. péntek Borbála, Barbara

Pénzcentrum fórum

Alig ismert termékkel faraghatsz az állatorvosi számlából: kutyáknál, cicáknál is működik (5)

Tulajdonos: chsaba54, létrehozva: 2020. augusztus 16., vasárnap 18:16

Kapcsolódó cikk itt...

johnmess, 2020. augusztus 17., hétfő 22:09

* szüntette

Válasz erre | Előzmény

johnmess, 2020. augusztus 17., hétfő 22:08

Nem szűntette meg , és a sima felelősség biztosítás magában foglalja a háziállatok által okozott károkat és személyi sérüléseket az Eu területén belül :)

Válasz erre | Előzmény

chsaba54, 2020. augusztus 17., hétfő 19:07

Az Aegon is tudtommal megszüntette már a lakáshoz tartozó kisállat biztosítást. Viszont a felelősség biztosítás már nagyon régóta benne van a lakáskiegészítőben. A kettő teljesen mást fed le. Első az állatot biztosítja, míg a másik az általa okozott minden nemű kár biztosítását fedezi. Árban is ugyan ilyen óriási különbség van.

Válasz erre | Előzmény

johnmess, 2020. augusztus 17., hétfő 10:06

Kedves Pénzcentrum!
Egy olyan észrevételem lenne, hogy egy kicsit rossz az összehasonlítás az Aegonos kisállat biztosításnál. Mivel nem a lakásbiztosításban lévő terméket hasonlítja össze hanem azt amihez nem kell az embernek lakásbiztosítást kötnie . Mivel a lakásbiztosításban lévőre alapból jár az ebtartói felelősség biztosítás ezért így nem helyes a cikk, és megtévesztő a tartalma. Ezen felül, jól megfogalmazott és tetszett az írás.

Válasz erre | Előzmény

chsaba54, 2020. augusztus 16., vasárnap 18:16

Nekem az Aegonnál van a lakásbiztosításom. Egyebek mellett volt a kutyára is kötve, ami a kutya gyógyítását fedezte. Az éves díj harmadát tette ki a kutya biztosítása. 6 év alatt egyszer kaptam 25 ezer forintot a kezelésére. Meg kell lenni a kötelező oltásoknak, féregtelenítéseknek és a regisztrált csipnek. Ezeket mind magam fizettem évente. idén eléri a 7 éves kort, és most változtattam a biztosítást. negyedével kevesebbet fizetek. Fajta tiszta kutyáknak nem fizetnek a fajtára jellemző betegségekre. A ház felelősségbiztosítása vonatkozik a z épületre és a benne lakó emberek és állatok okozta saját és másoknak okozott károkra is. Nekem házőrző társnak kell, ezért egy nekünk tetsző keverék a legmegfelelőbb állat. Minden kutyánkat, macskánkat elsirattuk a hosszú évek alatt. Kifizettük a kötelező és ajánlott kezeléseket, de rájöttem, hogy az állat egészsége vagy kijön annyiból, amennyit fizetnék biztosítást, vagy műtétek , kezelések 20 000 forint fölött kezdödnek, de inkább 40 -50 ezer a költség. Ennyi pénzt már nem költök rá, hogy utána évente fizethessem a kezeléseket, és nézzem a szenvedését. Így más szemszögből nézve csak úri hobbi állatokra érdemes ilyen biztosítást kötni.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS