2020. június 5. péntek Fatime

Pénzcentrum fórum

Aggasztó a helyzet a magyar iskolákban: 2000 tanár nélkül indulhat a tanév (9)

Tulajdonos: macitalp, létrehozva: 2018. augusztus 9., csütörtök 13:49

Kapcsolódó cikk itt...

pmksz, 2018. augusztus 18., szombat 14:12

Vedd be a nyugtatódat koma, gyúrjál rá, neveld a gyerekedet értelmesre (persze csak akkor, ha neked ez sikerül) ne olyanra, mint te vagy, hanem kulturált , mocskolódást, káromkodást mellőző, az elemi viselkedési és megnyilvánulási szabályokat helyesen alkalmazó, a választási vereséget tudomásul vevő, értelmes emberré. Ha neked nem megy, legalább a családodban legyen egy ilyen. További szép napot neked, ha ez nem felel meg, további habzó szájú őrjöngést a párt gyűléseteken.

Válasz erre | Előzmény

macitalp, 2018. augusztus 17., péntek 14:30

Amennyiben ezt nem vicc vagy ugratás, akkor sürgősen szakemberrel kellene beszélned, mert alapvető fogalmi zavaraid vannak. Az általam leírt tényekkel nem tudsz vitatkozni, mert ezek a tények.
Az, hogy Orbán évek óta folyamatosan hazudik szintén számtalan példával bizonyítható tény.
Az hogy elmebeteg is, és a követői barmok, nos ez az én véleményem, amivel nyilván lehet vitatkozni.
Biztos vagyok benne, hogy a fidesznyikek kézikönyvében szerepel a következő tétel:
"Amennyiben a másik érveire nem tudsz érdemi választ adni, akkor köss bele bármibe, libsizz, sorosozz, migránsozz, vagy ami éppen eszedbe jut." Annyira, de annyira egyszerűek vagytok.
De tudod mit, legyek én a földdel egyenlő szinten. Ez ugyanis - most nagyon figyelj - semmit nem változtat a tényeken. A tolvaj, hazug, demagóg Orbánon és a kormányán , és azon hogy csak az ostoba, buta, korlátolt, gondolkodni nem hajlandó vagy nem tudó embereket tudja megtéveszteni.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2018. augusztus 14., kedd 19:33

"Hát bizony. A "hálátlan ballib retardáltak" nem örülnek a tengernyi stadionra, focistákra, kisvasútra, ócsai devizahiteles gettóra, és a felsorolhatatlan egyéb baromságra elszórt és ellopott milliárdoknak. Ők inkább normális oktatást, egészségügyet, infrastruktúrát, médiát szeretnének. De nincs gond mert a fidesznyik barmoknak mindez tetszik, és minden szavát elhiszik a hazug, elmebeteg vezérüknek."


Ezekért az ÉRVEIDÉRT írtam, mert ezek érvek. A barom, a hazug, az elmebeteg kifejezések a ti degenerált agyatokban ha érvek, akkor én is írhatom, hogy a neved alapján a földdel vagy egyenlő szinten.

Válasz erre | Előzmény

macitalp, 2018. augusztus 14., kedd 15:32

Ha már épeszű érved nincs, a neveken való csúfolódást mellőzhetnéd. Tudod, a többség ebből olyan 5-6 éves kora körül kinő. Neked nem sikerült, hát istenem.

Válasz erre | Előzmény

pmksz, 2018. augusztus 14., kedd 10:49

Megdicsérlek, nagyon megalapozott önismerettel rendelkezel. Olyan jeligét választottál, ami hűen tükrözi, hogy hova helyezted magadat a világon. Oda, a legalacsonyabb szintre.

Válasz erre | Előzmény

macitalp, 2018. augusztus 13., hétfő 13:04

Hát bizony. A "hálátlan ballib retardáltak" nem örülnek a tengernyi stadionra, focistákra, kisvasútra, ócsai devizahiteles gettóra, és a felsorolhatatlan egyéb baromságra elszórt és ellopott milliárdoknak. Ők inkább normális oktatást, egészségügyet, infrastruktúrát, médiát szeretnének. De nincs gond mert a fidesznyik barmoknak mindez tetszik, és minden szavát elhiszik a hazug, elmebeteg vezérüknek.

Válasz erre | Előzmény

szazados, 2018. augusztus 10., péntek 10:04

Na, persze. A balliberális rablók idején jobb volt mi? Idióta. Értetek tényleg semmit nem érdemes csinálni . Hálátlan ballib retardáltak...

Válasz erre | Előzmény

nauseeka, 2018. augusztus 9., csütörtök 17:22

Nyelvszakosról felesleges álmodozni, Budapesten aki fiatal nyelvszakos pályakezdő, és jól beszél 2 vagy 3 idegen nyelvet, inkább elmegy egy IT helpdeskre hívásokat venni és 6 órás munkaviszonyban (amiből minimum a negyede héderezés, könyvolvasás, dumaparti stb) keres annyit mint ha tanárként teljes állásban dolgozna.

Válasz erre | Előzmény

macitalp, 2018. augusztus 9., csütörtök 13:49

Visszautasítjuk a liberálbolsevista uszítást! A nemzet kormányának pedagógus életpálya modellje működik! Van és lesz elég tanár! Orbán Viktor szeretett király-császár-vezérünk személyesen fog erről is gondoskodni! 2.6 millió hazafi szavazott rá legutóbb is! Megvan a kétharmad! Harmadszorra is! Ezt akarj a nép erre szavazott! A többinek meg kuss! El lehet menni!!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS