2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Pénzcentrum fórum

8 általánossal is 300 ezret kershetsz: nem vicc, mutatjuk a hirdetést (4)

Tulajdonos: lutria, létrehozva: 2019. november 17., vasárnap 20:40

Kapcsolódó cikk itt...

salwa01, 2019. november 24., vasárnap 18:49

Elárulom neked kedves postas1, legkesobb január 15-vel megszüntetik a felvett csomagos munkaviszonyat egyoldalú felmondassal a Posta részérol vagy belemegy abba, hogy a fizujat vissza veszik bruttó 195.000.- Ft-ra. Na ezt ugye, hogy nem közölték?! Pedig úgy lesz!

Válasz erre | Előzmény

postas1, 2019. november 23., szombat 18:55

Én a múlt héten voltam Székesfehérváron felvételi beszélgetésen erre az állásra hatunkat hívták be az egy azaz egy db állásra.Ott elmondták ami a hirdetésből kimarad,hogy az állás ezekkel a feltételekkel csak 6 hónapig érvényes.Hat hónap után ujra gondolják,hogy egyáltalán szükség van e rám ...és,ha igen akkor a továbiakban már csak 195.000ft bruttó jár.A munkaidő lehet ,(sőt 100 % az ünepek miatt) 10-12óra is és néha szombaton is kell dolgozni.Ja és a végén kérdezték így is érdekel minket? Persze ezt a telefonban nem mondták amikor az interjúra behívtak.

Válasz erre | Előzmény

salwa01, 2019. november 17., vasárnap 20:55

Ez csak a Karácsonyi forgalomra igaz. Igazad van lutria, utána kirugjak az embereket. Először is, hogy igerhetnek cafeteriat, amikor fel évig nem adnak a probaidore, nem jár! En 28 évet lehúztam náluk, utána visszamentem hozzájuk dolgozni, de azt elfelejtették közölni, hogy csak addig kellek, amíg a Balatonpart tele van. Pont lejárt a fél év és nem veglegesitettek. Betanitani nem kellett, szakiranyu postaforgalmi végzettségem van. Ha valaki azt gondolja, biztosan nem dolgoztam elég hatékonyan, nem így van. Biztosítást kötöttem, befektetéseket gyujtottem, sorsjegyet, képeslapot, évezredes régi belyegeket eladtam.
A nyelvem nem volt eleg hosszú!

Válasz erre | Előzmény

lutria, 2019. november 17., vasárnap 20:40

Azért meg kellene kérdezni valakit akit már felvettek hogy végülis mennyit kapott pl. a próbaidőre és utána mennyit ajánlanak.
És hogy mit jelent a "kiemelt csomagkézbesítő/gépjárművezető"mert az átlag csomagosok nem ebben a kategóriában vannak.
Szerintem nem véletlenül van lejjebb az írva hogy részletes szakmai önéletrajzot kérnek,nem elég egy B jogsi egy olyannak aki eddig mondjuk gyárban dolgozott és most 300e Ft-ot szeretne keresni,valszeg gyakorlott sofőröket keresnek városismerettel stb.
Én 3 éve jelentkeztem csomagkézbesítőnek,akkor próbaidőre nettó.90e Ft-ot kaptam,utána 10e -el több lett volna(ha nem rúgják ki velem együtt az összes próbaidőst a karácsonyi hajtás után amikor hirtelen nem volt ránk szükség)úgyhogy ha igaz amit a cikkben írnak hogy 3 év alatt 40%-al nőttek a bérek az még mindig csak netto.~150e Ft.Ami kb az a brutto 210e amit a cikkben lejjebb is írnak...
És akkor hirtelen nettó 300.000+ prémium+cafetéria stb. fizetnek?Nem lesz bérfeszültség?

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS