2019. június 20. csütörtök Rafael

Pénzcentrum fórum

30 ezer forintból él a Neoton egykori csillaga: karnyújtásnyira volt a világhírtől (3)

Tulajdonos: BATTYA64, létrehozva: 2018. szeptember 30., vasárnap 21:28

Kapcsolódó cikk itt...

mycessna, 2018. október 9., kedd 8:15

Kezd elegem lenni a nyomorgó "művészkék" témájából! És abból is, hogy a ballib média örömét leli abban, hogy ezeket állandóan a a felszínen tartja, pedig az ő idejükben kellett volna jobban odafigyelniük, hogy fellépéseik után befizették -e az adótartalmat! És Pál Évánál ráadásul a felelőtlen költekezés, meggondolatlan hitelfelvétel az oka az anyagi csődjének! Ki vette fel ezeket e megterhelő hiteleket? Kényszerítette erre valaki? Akkor miért a rendszerben keressük a felelőst?! Luiskámnak is fegyverrel kényszerítették, hogy "meglapuljon"? Ha már viszketett neki, legalább valamilyen módon védekezett volna! Szóval nem tetszik nekem ez, az egész valahogyan bűzlik!

Válasz erre | Előzmény

fekete_ilona, 2018. október 8., hétfő 9:53

Arról nem si beszélve, hogy amikor még ment a szekér, akkor kellett volna gondolni arra az időre mikor már nem lesznek olyan sok megkeresések. Attól függetlenül, hogy Évát mindig szerettem, és szeretem is, de a sírás nem tetszik.
Lehet, hogy az újságíró teszi már fel a cikket legalább harmadszor? Csak tőlük mentsen meg az ég. Ez nem is újságíró

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. szeptember 30., vasárnap 21:28

TSÓKOLOM, VÉGRE! MÁR AZT HITTEM,HOGY VÉGE A SIRÁNKOZÓ MŰVÉSZEKNEK. CSAK ÖSSZEJÖTT EGY. A KONKRÉT ÜGYBEN PEDIG,A ZUHANYHIRADÓ SZERINT,AZÉRT KELLETT ELJÖNNIE A NEOTONBÓL,MERT A NAGY MAGYAR MENEDZSER KIKEZDETT VELE. LEHET,HOGY LUIS ESZTÉTIKUSABB,DE LINK. TOVÁBBÁ,AZ ELTELT IDŐBEN NEM HIÁNYZOTT A BEVÉTEL? TEHÁT A GYEREK APJÁT FELKUTATNI ÉS FIZETTETNI VELE! VALAKI CSAK ILLETÉKES. VÖRÖSKERESZT, HELYI CSALÁDSEGÍTŐ, HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELÖ,POLGÁRMESTER, FAO,WHO,UNICEF,BRÜSSZEL ,DE TŐLEM LEHET AZ ENSZ,VAGY ÉPPEN BIZTONSÁGI TANÁCS,ESETLEG A NATO. NEM VILÁGOS,HOGY A MŰVÉSZNŐ,HOL JELEZTE AZ ANYAGI GONDJÁT? PONT.KÖSZ.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS