2021. január 21. csütörtök Ágnes

Pénzcentrum fórum

3 év alatt duplázta meg fizuját a magyar sikerszakmában: csúnya vége lett, így szállt ki (3)

Tulajdonos: DrNemoda, létrehozva: 2019. december 6., péntek 7:09

Kapcsolódó cikk itt...

Pityu83, 2019. december 6., péntek 17:50

Eltudom képzelni milyen programozó lehet.... Vannak ezek a gyors jó drága programozó képzések is de azok sosem lesznek igazi programozók .Valami modell csaj is elvégzett egy ilyen iskolát programozásban részt vesz de az igazi programozáshoz nem ért.Olyan ez mint a honlapkészítés akik beiratkoznak ilyen tanfolyamra,azoknak már szinte fingja sincs a kódokról csak az ilyen kijelöl beilleszt programokat ismerik max.

Válasz erre | Előzmény

pilotax, 2019. december 6., péntek 10:54

Háááát! A könyvelés szerintem soha nem tartozott az igazán kreatív, érdekes, változatos, mozgalmas , érdekfeszítő munkaterületek közé. Belekóstoltam, - de tényleg csak egy kicsit - aztán megállapítottam, hogy ez az a meló amivel a világból tudnának kiüldözni. A riportalany esetében meg érzek egy kis (vagy nem is olyan kicsi?!) kétoldali munkaundort.

Válasz erre | Előzmény

DrNemoda, 2019. december 6., péntek 7:09

Értékes, kreatív ember, a kellő bátorsággal ! Valahogyan ez kellene elérni, hogy az ennyire nyilvánvaló képességek, hajlamok, hamarab találják meg a megfelelő csatornákat. Lehet, hogy nagyobb szabású dolgok rejtőznek ebben az emberben is, mint a programozás, lehet, hgy rendszereket is képes lenne átgondolni, létrehozni. AHogy esik, úgy puffan ?

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS