2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Pénzcentrum fórum

22 fontos kérdés és válasz a hiteltörlesztési moratóriumról (3)

Tulajdonos: fridok, létrehozva: 2020. március 25., szerda 19:52

Kapcsolódó cikk itt...

bfkerek, 2020. április 17., péntek 15:57

@fridok hogy nem sül ki a szeme annak aki a megnemszületett gyerekét használja arra, hogy pénzhez jusson?! Aztán meg a visszafizetés alól is egyből menekülne.. az összes "bbabaváró hitelesnek " azt kívánom, legyenek meddők, vagy azt a sok sok milliót gyerekorvosra kelljen költeni!

Válasz erre | Előzmény

bfkerek, 2020. április 17., péntek 15:54

A monatórium automatikus, itt ugye nem az a lényeg hogy lehet vele élni, hanem az , hogy akkor kell szólni ha nem kell! Nálunk ez mégsem így történt, a monatórium törvénybelépésének napján (hiába hoyg automat) azonnal szóltulnk a banknak és a hitelezőnek, hogy élünk a monatoriummal, viszont a bank ennek ellenére átutalta a törlesztőrészleteket, a hitelügyintéző cégnek azonnal szóltunk, hogy még nem esedékes és utalják vissza (nehogy előtörlesztésnek vegyék)... ők azt hazudták, hogy már "bekönyvelték" (persze, most ~ 20 perc alatt mikor minden esetben hetekig ülnek rajta) másnap két másik ügyintéző azt állította , hogy nem könyvelték... aztán azt hazudták hogy 30 napon belül visszautalják, ez most járt le! Pénz sehol, és a "bekönyvelt" összegről sem érkezett meg a bizonyíték....

Válasz erre | Előzmény

fridok, 2020. március 25., szerda 19:52

Tisztelt Pénzcentrum! A babaváró hitelek esetén, lehet már tudni, hogy mivel lehet számolni a moratórium elfogadása esetén?

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS