2020. december 5. szombat Vilma

Pénzcentrum fórum

10+1 fontos kérdés és válasz a devizahiteles csomagról (3)

Tulajdonos: istvan590404, létrehozva: 2014. július 8., kedd 23:03

Kapcsolódó cikk itt...

HungarianMoney, 2014. július 17., csütörtök 15:26


hungarianmoneyfraud beep com
A MÁK a Magic-nek nevezett rendszerben tartja nyilván a pénzmozgásokat, mely rendszerhez az MNB-nek nincs hozzáférése, azaz nem látja az abban rögzített adatokat, így nincs információja a MÁK által kezelt összegekről. A Magic-et egy kormány közeli személy Fornax nevű cége fejleszti, ezzel hozzájárulva a pénzgyártás egy fontos eleméhez. Mivel tehát az MNB valamint a MÁK egészen mást lát a nemzetgazdasági számlán, így lehetséges, hogy a Kincsár a költségvetésen kívül is tud finanszírozni, vagyis többet költ, mint az előirányzat. Nem véletlen, hogy az ÁSZ folyamatosan hiányolja a biztonsági intézkedésekre vonatkozó részletes előírásokat, mely a mellékletként csatolt vizsgálati anyagokból is kiderül. Kritikusan veszélyes a naplózás, jogosultág kezelés, jelszavak védelme, mely az adatok átírását és tetszőleges megváltoztatását teszi lehetővé.

Válasz erre | Előzmény

istvan590404, 2014. július 8., kedd 23:44

Előre elnézést kérek azoktól, akik már jártasak a pénzügyekben. Továbbá kijelentem, hogy senkit nem áll szándékomban megsérteni,
korra, nemre, felekezeti hova tartozásra, származásra, bőrszínre, stb nézve.
A hitelfelvétel önkénetes adózás az ÁLLAM-nak és a bankok részvényeseinek és alkalmazottainak!
Amikor valaki vonakodik az adóját befizetni, akkor miért megy bele a hitelbe?
Talán azért, mert a hitellel pénzt kap... Igen, de nem mindenkinek kell a frissen nyomott 20.000.- Forintos bankó.
A többség megelégszik a virtuális számlapénzzel, amivel fizetheti adóját, korábbi tartozását és még vásárolhat is.
Ezt kihasználva a bankok a meglévő papírpénzük sokszorosát kihelyezik....
Ha most valaki erre azt mondja, hogy azt nem lehet, mert a pénzhamisítást, a pénzmosást és az uzsorázást a törvény szigorúan bünteti, akkor igaza van.
Csakhogy ez a TŐKE ÉTTÉTELES hitelezés az ÁLLAM tudtával folyik, hiszen ennek az állam is haszonélvezője, ezért ezt nem bünteti, inkább megtűri, ne adj isten még támogatja is...
A Hitel és pénzintézeti törvény engedi ezt. A Bankok honlapján található éves jelentésekből pedig látható, hogy sokkal több a kihelyezett hitel, mint
a bank alaptőkéje + a betétesek pénze összesen. Az arány a banki tőkeáttétel, amely mostanában nálunk kb hatszoros.
A legutóbbi válság kitörése előtt az USA-ban 30-50 szeres is volt...
Hogyan támogatod ezáltal a cionizmust? Amikor hirtelen sok hiteles lesz, akkor lecsökken
a gazdaságban a készpénz, így kevesebbet keresel, akár mit is dolgozol. Tehát a meg nem fizetett munkáddal építed a kapitalizmust,
szocializmust, cionizmust, mindegy. Akér azt is mondhatnánk, hogy épülő, szépülő Hazánkat. De ez nem teljesen igaz, mert a hitelező bankok részvényesei nagyrészt nem magyarok és nem is keresztények!
Persze adhatna az állam "ingyen pénzt"-ahogy néhány politikus javasolja is, de nehezen teszi, mert a bankrendszernek az a jó, ha kevés a kp, mert akkor nagyobb az igény a hitelekre stb.
A becsületes dolgozó emberek szorgalmasan igyekeznek, hogy kifizessék a számlapénzt is és még annak kamatos kamatait és egyéb
költségeit. Továbbá még az igazi pénzt is vissza kell fizessék és természetesen annak
kamatos kamatait és egyéb költségeit is.
A rendszer isszonyatos "profitot" termel, ami abból is látszik, hogy az államnak megéri
megtűrni, természetesen búsás haszon ellenében. (Például nálunk a bank adó...)
Amikor az országgyúlés bank törvényt hoz, azzal csak eltereli a figyelmet az itt
leírtakról. Továbbá igyekszik stabilizálni a rendszer, azért,
hogy a jövőben gördülékenyebben szívja ki az önkéntes adózók pénzét..
Köszönöm, hogy elolvasták. Bármilyen észrevételt cáfolatot szívesen fogadok.
Köszönettel és tisztelettel.

Válasz erre | Előzmény

istvan590404, 2014. július 8., kedd 23:03

Igazából a banki tőkeáttétellel van gond..de nagyon-nagyon nagy gond...
A bank ma már főleg úgynevezett teremtett pénzt ad kölcsön, aminek nagy részét nem váltják fel/át/be rendes papírpénzre a hitelt felvevők, csak átutalják a másik bankszámlára, így nem derül ki a TRÜKK, mert az emberek azt hiszik hogy a bank a betétesek pénzét adja ki hitel formájában, és a kamatból és egyéb díjakból tartja fenn magát, pedig DEHOGY he, he, ha, ha, hi, hi,....birkák (kivéve, akik ezt az egészet folyamatosan működésben tartják meg akik tudnak róla, de nem sokat tehetnek, ők nem birkák). Nyilvánvalóan ezt nem tanítják széles körökben!
Tehát egy bank a betéteknél sokkal több pénzt tart kihelyezve.
Ez a többlet pénz úgynevezett "számla pénz". Az arány a banki tőke áttétel. Ezt azért teheti meg, mert NEM MINDEN HITELFELVEŐ veszi kézbe a ropogós 20.000.-eseket... A hitelt felvevő emberek egy jelentős hányada csak a banki számláján tartja a "pénzt". Ebből a pénzből banki átutalással vásárol, esetleg időnként kivesz kisebb nagyobb összegeket... Valószínűség számítás módszerével és statisztikai adatfeldogozással a pénzmozgásokat a bankok előre meg tudják becsülni és a szokatlan dolgokra is jól fel tudnak készülni.
Végül is a "hitelezésen" keres iszonyatosan a bankrendszer, de nem úgy ahogy a többség jelenleg elképzeli....
Mivel a banki tőke áttétel kb 5 - 50 szeres, ezért a haszon több ezer %...
mert a kamatot a kihelyezett (nagyrészt teremtett számlapénz) után kell
fizetni és még a teremtett számlapénzt is vissza kell fizetni..
A "banki töke áttétel" nem "össze esküvés elmélet", ez egy egyszerű számszaki tény, nyilvános is, "törvényes" is, de nem köztudott..pedig már régen kitalálták, több száz éve.
Megnézed bármely bank honlapján, hogy mennyi az adott bank kihelyezett hitele és mennyi a pénzeszköze. A kettő aránya a banki tőke áttétel. Magyar bankoknál ez kb 6 szoros jelenleg.
Ezek után nem lehet "véletlen" a sok adósságcsapdás ember.. (család....és vállalkozás).
Ezek nagyrészt BECSÜLETES MUNKÁS emberek, akik boldogulni szerettek volna és bíztak a munkabérek és a jövedelmük emelkedésében, de a jövedelmek inkább csökkentek, a megélhetés költségei emelkedtek viszont az utóbbi 10 évben és ez főleg ennek a túlzásba vitt banki töke áttételes hitel-kihelyezésnek a közvetett következménye. Lásd pénzügyi válságok.
Mit gondoltok, szerintetek igaz lehet EZ a SZÖRNYÛSÉG?
A "semmi"-ből előállított, úgynevezett "teremtett" számlapénzt igazi, munkával megszerzett pénzzel kell "törleszteni", ezért egyre nehezebb az "igazi" pénzt megszerezni...a szerencsétlen, de becsületes emberek harcolnak egymással és a világgal, hogy becsületesen törlesszék hiteleiket, hogy kifizethessék magát a majdnem semmiből teremtett számlapénzt is és még annak a folyamatos (kamatos) kamatait és egyéb költségeit is.
Mit gondoltok, szerintetek igaz lehet EZ a SZÖRNYÛSÉG?
Ha mindenki igazi papír pénzt venne fel, mint kölcsönt, akkor annak akár 10-20% kamata, csupán csak "borravaló lenne a bankok számára - a jelen viszonyok közt - keletkező több 1000 (írd és mond: ezer) %-os haszonhoz képest. Úgy is fogalmaznak, hogy "kiszárad" a gazdaság, ha túlzásba viszik a tőkeáttételt....A gazdasági szakemberek folyton próbálják csökkenteni a tőkeáttételt, de a bankok ellenállnak...sőt!
Aztán jön egy válság vagy háború, ami leginkább a szegény embereket súltja megint.
Ezt igazolja: BÁZEL III vagy OTP éves jelentések CORVINUS egyetem: Banküzemtan tantárgy. stb, stb,....világ-válságok, "pénznyomtatás=QE"
Emberek, tájékozódjatok, gondolkodjatok!
Emberek, kérjetek kölcsönt a családotoktól a barátaitoktól és szabaduljatok meg a pénzintézeti adó

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS