10 °C Budapest
Elkapta a koronavírust Erdei Zsolt, a gyerekeit sem láthatta hetekig

Elkapta a koronavírust Erdei Zsolt, a gyerekeit sem láthatta hetekig

2020. november 13. 12:00

Egyedül a legnagyobb fiával tudott személyesen együtt lenni Erdei Zsolt az alatt a két hét alatt, amíg otthon karanténban volt, miután elkapta a koronavírust. 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Két hétig nem láthatta kisgyermekeit és feleségét Erdei Zsolt, aki koronavírusos volt, és úgy döntöttek, a különválás a legbiztonságosabb megoldás - írja a Blikk

"Két hete szinte a semmiből jelentkeztek a tünetek. Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem"

- idézte fel a lapnak a bokszlegenda. Felidézte, hogy párja a gyerekekkel az édesanyjához ment el éppen előtte és úgy döntöttek: ott is marad, amíg Erdei nem lesz jobban. Addig a sokak által csak Madárként emlegetett sportoló két hetet bezárva töltött, csak a kertjébe ment ki. Mivel a szervezete erős, a tünetei viszont gyengék voltak, elsősorban amiatt aggódott ugyanis, hogy a családja elkapta. 

Nekik azonban, mint végül kiderült, semmi bajuk nem lett, bár a kéthetes karantént ők is kitöltötték. Legnagyobb fia, Viktor ebben az időszakban is vele volt, bár a lapnak arról beszélt: így sem volt könnyű megélni ezt az időszakot, ugyanis nagyon hiányzott neki a családja többi része, akikkel ez alatt az idő alatt csak virtuálisan tudta tartani a kapcsolatot. Azóta jobban van, vissza is költöztek, bár mint mondta: még mindig nem nyerte vissza a régi formáját.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18