5 °C Budapest

Elkapta a koronavírust Erdei Zsolt, a gyerekeit sem láthatta hetekig

2020. november 13. 12:00

Egyedül a legnagyobb fiával tudott személyesen együtt lenni Erdei Zsolt az alatt a két hét alatt, amíg otthon karanténban volt, miután elkapta a koronavírust. 

Két hétig nem láthatta kisgyermekeit és feleségét Erdei Zsolt, aki koronavírusos volt, és úgy döntöttek, a különválás a legbiztonságosabb megoldás - írja a Blikk

"Két hete szinte a semmiből jelentkeztek a tünetek. Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem"

- idézte fel a lapnak a bokszlegenda. Felidézte, hogy párja a gyerekekkel az édesanyjához ment el éppen előtte és úgy döntöttek: ott is marad, amíg Erdei nem lesz jobban. Addig a sokak által csak Madárként emlegetett sportoló két hetet bezárva töltött, csak a kertjébe ment ki. Mivel a szervezete erős, a tünetei viszont gyengék voltak, elsősorban amiatt aggódott ugyanis, hogy a családja elkapta. 

Nekik azonban, mint végül kiderült, semmi bajuk nem lett, bár a kéthetes karantént ők is kitöltötték. Legnagyobb fia, Viktor ebben az időszakban is vele volt, bár a lapnak arról beszélt: így sem volt könnyű megélni ezt az időszakot, ugyanis nagyon hiányzott neki a családja többi része, akikkel ez alatt az idő alatt csak virtuálisan tudta tartani a kapcsolatot. Azóta jobban van, vissza is költöztek, bár mint mondta: még mindig nem nyerte vissza a régi formáját.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?