Címke: tankönyv (92 cikk)

Pénzcentrum | 2021. február 16. 08:26

Itt a bejelentés: változnak az érettségi követelményei

Az érettségi általános vizsgakövetelmények megújításának köszönhetően a jövőben még nagyobb szerepe lehet a vizsgákon a tanulói kreativitásnak és problémamegoldó készségnek. A Kormány döntése alapján február 15-én kihirdették az egyes köznevelési tárgyú jogszabályok módosítását - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Gosztola Judit | 2021. január 6. 05:42

Döbbenetes: még az 50-es években is többet ért a családi pótlék, mint 2021-ben

Magyarországon immár 1912 óta létezik családi pótlékszerű ellátás, ugyanakkor az évtizedek során számos változáson ment keresztül. Viszont ami számunkra jelenleg a legfontosabb, hogy 2008 óta egy fillérrel sem emelkedett az összege, holott hol vannak már a 13 évvel ezelőtti árak! A Pénzcentrum megnézte, mire volt elég akkor és mire elég most 12 200 forint.

Pénzcentrum | 2020. november 6. 19:04

Járvány ide vagy oda: ezekre a melósokra újra nagy szükség van

Nyár végétől újra fellendült a külföldi kölcsönzött munkaerő iránti igény az ügyfelek között. A járványhelyzet megkövetelte biztonsági intézkedések terheit a közvetítő és az alkalmazói oldal megosztja, így az ellátási láncok fenntartása úgy tud megvalósulni, hogy nem növeli a vírus terjedésének kockázatát.

Pénzcentrum | 2020. augusztus 31. 12:03

430 ezer diák már nem lesz elveszett a pénzügyeket tekintve: erre oktatják majd őket

További két évfolyamot vonnak be. 162 ezer példányban juttatta el a magyar középiskolákba a pénzügyi tudatosság fejlesztését támogató matematika és történelem példatárakat a Pénziránytű Alapítvány augusztus utolsó hetében. Emellett az általános- és középiskolák 50 ezer példányt kaptak a pénzügyi tankönyvekből.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm