Zsebbenyúlós nyár vár a magyar kerttulajokra: százezres kiadás lehet a móka vége
Bár a legtöbben továbbra is a faszenes grilleket keresik, sokak számára pedig egy hibrid sütő lehet az optimális választás.
Bár a legtöbben továbbra is a faszenes grilleket keresik, sokak számára pedig egy hibrid sütő lehet az optimális választás.
A nagyobb balatoni településeken kültéri sátrakat állítanak fel, ahol nem-élelmiszer jellegű termékek, így például kerti eszközök és strandfelszerelések is elérhetőek lesznek.
Bár egyszerűnek tűnik első ránézésre, a grillezés mégsem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolnánk.
Most , hogy újra itt a jó idő és akár késő estig az udvaron tölthetjük az időt, ismét előkerültek a tárcsák és a grillek.
A nyári hónapok során a különböző ventilátorok, léghűtők és mobilklímák abszolút sztárterméknek számítana.
A balesetekkel járó égési sérülések, füstmérgezések, áramütések sem ritkák, holott ezek nagy része kellő körültekintéssel elkerülhető lenne.
Kritikus kérdés: milyen berendezést vásároljunk grillezéshez? És a BBQ-hoz? Vannak darabok 10 ezerért, de 2-3 millióért is.
Ezeket az ételeket, italokat nem ajánlják az onkológusok
Végre elérkeztünk a grillszezonhoz, amikor hajlamosak vagyunk mindent rádobni a forró rácsra ami szembejön. De ez koránt sem biztos, hogy jó ötlet. Hatalmas károkat is okozhatunk!
Sokak számára a grillezés egy időjárástól független hobbi, azonban a legtöbben mégis inkább kellemes, napsütéses időben és tavasztól őszig gyújtják be a lángokat.
Itt a grillszezon! Mire figyeljünk kinti sütögetéskor, hogyan ne kapjunk mindenféle ételmérgezést és betegséget?
Nyáron különösen érdemes ügyelni az élelmiszerbiztonságra: hogyan készítjük el és tároljuk az élelmiszereket, ételeket.
Elindult, vagy már ebben a jó időben tart is a szabadtéri sütés nyári csúcsideje, és egyre többen csinálnak otthon hamburgert. De milyen a jó, mire figyeljünk?
Elérkezett a nyári időszak, amikor elővehetjük kedvenc grill- vagy barbecue sütőinket, és az ezekhez tartozó extrém receptjeinket.
A jó idő beálltával pedig egyre gyakrabban kerülnek elő a sütők. A legtöbben azonban durva vegyszerekkel szabadulnak meg a legkeményebb szennyeződésektől.
Mutatjuk, hogy süti Széll Tamás a tökéletes hamburgerbucit.
Hobbi, művészet, bármi is legyen a grillezés vagy BBQ életérzés sokaknak nem pénzkérdés. Nem árt azonban az anyagi oldalával is tisztában lenni a vállalkozásnak, és jól választani.
Minden tökéletes grillezést egy alapos (bevásárló)lista készítése előzőn meg, de elég időt kell hagyni a pácoláshoz, a szén felizzásához is. Sok múlhat az időzítésen.