2019. július 20. szombat Illés

Volt tévébemondó rabolt bankot Üllőn és Bugyin: nem sokáig tudott bújkálni


Volt tévés rabolt bankot Üllőn és Bugyin. A kommandósok végül Ócsán fogták el a 34 éves férfit, aki régebben egy műsor arca volt az egyik vidéki tévében.

Egy vidéki tévében korábban esti hírműsort vezetett az a férfi, aki korábban Üllőn és Bugyin is bankot rabolt. A Blikk írta meg, hogy ki is valójában a rabló: egy volt munkatársa szerint külsősként is ő  volt a műsor arca, de nagyjából egy év után távozott a csatornától.

Az ex-műsorvezető a két bankfiókban fegyverrel, vagy annak utánzatával kényszerítette a dolgozókat a pénz átadására. Végül a köztiszteletben áló szülei házánál fogták el a kommandósok.

A helyiek nem értik, mi vihette rá a bankrablásra. Egy ismerős a lapnak azt mondta a férfival korábban soha nem volt probléma, a szülei mindent megadtak neki. Bár sokan látták a TEK és a rendőrség munkatársait a család háza előtt, ám a hivatalos tájékoztatás szerint nem ott, hanem Ócsán sikerült elkapniuk az ózdi férfit.

A rablásoknál a 34 éves férfi egyetlen lövést sem adott le.  Fegyveres rablás megalapozott gyanúja vették őrizetbe. Ellene az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytatja.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS