2020. szeptember 30. szerda Jeromos
18
Figyelem!
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Videón az iskolai lövöldözés: így lőtték le a szlovák támadót


Nyilvánosságra kerültek a térfigyelő kamerák felvételei a ruttkai iskolai lövöldözésről.

A Markíza nevű tévécsatorna megszerezte a térfigyelő kamerák felvételeit, amelyek rögzítették, amint a rendőrök lelövik a ruttkai (Vrútky) iskolai támadás elkövetőjét - írja a Parameter.sk. A történtek előtt nem sokkal még kisgyermekes anyukák sétáltak a járdán, néhány pillanattal később pedig már elkezdődött a lövöldözés.

A videón azt is látni, hogy a rendőr a támadó lábára céloz, az viszont a kollégája felé vette az irányt, ezért újabb lövést adott le, és ezzel tudták csak megállítani a 22 éves Ivant. Mindkét rendőr a földre esett, miután eltalálta őket a visszapattanó golyó, nem sokkal később pedig megérkezett az erősítés. Június 11-én egy férfi késsel támadt a szlovákiai Ruttkán egy általános iskola igazgatóhelyettesére, aki belehalt a sérüléseibe. A támadásban megsérült az igazgatónő, két tanuló és két tanár is.

A támadó indítékáról az Index szerint egyelőre annyit lehet tudni, egy gépgyárban dolgozott, ahol a nyúlszája miatt csúfolták a kollégái. Egy munkatársa szerint ebből lehetett elege, bekattant. A kolléga szerint azért mehetett egy iskolába, mert nem tudott kiállni és megvédeni magát a felnőttekkel szemben, ezért a gyerekeiken keresztül akart ártani nekik.

Címlapkép: TASR

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Kenterbe vágják a világot a magyar IT-sek: de hol vannak még a nyugati fizetések!
A koronavírus-járvány nyomában bizonyos szakmák poziciók, ha ideiglenesen is, de háttérbe szorultak,


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó