2020. december 5. szombat Vilma

Videón a magyar koronavírusos beteg: Nincsenek arra szavak, milyen rosszul voltam


Szilágyi János több mint húsz napot töltött el koronavírus fertőzéssel a kiskunhalasi járványkórházban. A 42 éves kecskeméti férfi saját szavaival mondta el a helyi televíziónak, mit élt át. 

Ausztriában, Tirolban dolgozott az a kecskeméti férfi, aki elkapta a koronavírusos fertőzést. Szilágyi János még haza bírt jönni Magyarországra, már a határon jelezték neki, hogy karanténba kell vonulnia. Kecskeméti otthonában folymatosan romlott az állapota. Szavakkal leírhatatlan fájdalmai voltak, már annyi ereje sem maradt, hogy a karantént ellenőrző rendőröknek intsen. Egyik hajnalban rosszul lett, mentővel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház járványkórházába került. Ott töltött el több mint húsz napot, többször volt kritikus állapotban. Csütörtökön viszont gyógyultan hazatérhetett és előtte exkluzív interjút adott a Halas Televíziónak - számol be a Keol.hu.

János a videóban könnyezve mondott köszönetet a halasi orvosoknak, ápolóknak, akik mindent megtettek a gyógyulásáért.

(Címlapkép: Youtube.com/Halas_Televízió)

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk