2020. december 1. kedd Elza

Válságos állapotban a legendás magyar zenész: egyszer már megmentették az életét


Rossz állapotban fekszik a kórházban Benkő László. Az Omega billentyse állítólag nem sokat észlel a külvilágból. Kóbor János szerint bárhogy is alakuljon, Benkő László nélkül nem lesz Omega.

Benkő László napok óta egy budapesti klinikán fekszik, a Bors információi szerint nincs túl jól állapotban egyre kevesebbet észlel a külvilágból. A 77 éves zenészt ugyanabban a kórházban kezelik, ahol korábban megmentették az életét. Kóbor János, az Omega énekese közös imára szólította fel a rajongókat, megerősítve a sajtóhíreket: billentyűsük állapota válságos.

A hétvégén napvilágot láttak a közösségi médiában olyan hírek, miszerint Benkő László elhunyt a kórházban, de ezt a zenekar és a családja is cáfolta.

Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett

- mondta a lapnak a zenész fia, Balázs, aki az elmúlt hetekben kórházról kórházra járt édesapjával.

Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért

- nyilatkozta Kóbor János, aki napi szinten informálódik barátja és zenésztársa hogylétéről. Mint mondta, utoljára az Omega dobosa, Debreczeni Ferenc járt bent a kórházban, de nem nagyon tudott Benkő Lászlóval kommunikálni. Kóbor a zenekar jövőjéről annyit mondott:

Egy biztos, bárhogyan is alakuljon: Benkő László nélkül nincs, és nem is lesz Omega!
(Címlapkép - MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk