2020. szeptember 24. csütörtök Gellért, Mercédesz

Válságos állapotban a legendás magyar zenész: egyszer már megmentették az életét


Rossz állapotban fekszik a kórházban Benkő László. Az Omega billentyse állítólag nem sokat észlel a külvilágból. Kóbor János szerint bárhogy is alakuljon, Benkő László nélkül nem lesz Omega.

Benkő László napok óta egy budapesti klinikán fekszik, a Bors információi szerint nincs túl jól állapotban egyre kevesebbet észlel a külvilágból. A 77 éves zenészt ugyanabban a kórházban kezelik, ahol korábban megmentették az életét. Kóbor János, az Omega énekese közös imára szólította fel a rajongókat, megerősítve a sajtóhíreket: billentyűsük állapota válságos.

A hétvégén napvilágot láttak a közösségi médiában olyan hírek, miszerint Benkő László elhunyt a kórházban, de ezt a zenekar és a családja is cáfolta.

Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett

- mondta a lapnak a zenész fia, Balázs, aki az elmúlt hetekben kórházról kórházra járt édesapjával.

Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért

- nyilatkozta Kóbor János, aki napi szinten informálódik barátja és zenésztársa hogylétéről. Mint mondta, utoljára az Omega dobosa, Debreczeni Ferenc járt bent a kórházban, de nem nagyon tudott Benkő Lászlóval kommunikálni. Kóbor a zenekar jövőjéről annyit mondott:

Egy biztos, bárhogyan is alakuljon: Benkő László nélkül nincs, és nem is lesz Omega!
(Címlapkép - MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Kíváncsi vagy, mennyiért vehetsz fel 2 millió forint személyi kölcsönt? Segítünk! Kalkulátorunk szerint 60 hónapos futamidőre jelenleg az UniCredit Bank nyújtja a legjobb ajánlatot, náluk 42 099 forintos törlesztővel számolhatsz; míg az MKB Banknál 43 358 forintos törlesztőt ígér a 10,95%-os THM. Érdemes még megemlíteni a Cetelem, a K&H Bank, illetve a Raiffeisen Bank ajánlatát is, náluk a teljes futamidőre tekintve 11,28% és12,84% közötti THM-mel kalkulálhatsz. Ha kíváncsi vagy arra is, mennyit kell visszafizetni összesen a hazai bankoknak, ha 2 millió forintot veszel fel 60 hónapos futamidőre, akkor a kondíciókért és egyéb kedvezményekért kersd fel a Pénzcecntrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.24-09.30
Országos

Lidl

09.24-09.30
Országos

Auchan

09.24-09.30
Országos

Interspar

09.24-09.30
Országos

Spar

09.24-09.30
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó