6 °C Budapest

Válságos állapotban a legendás magyar zenész: egyszer már megmentették az életét

2020. augusztus 3. 11:48

Rossz állapotban fekszik a kórházban Benkő László. Az Omega billentyse állítólag nem sokat észlel a külvilágból. Kóbor János szerint bárhogy is alakuljon, Benkő László nélkül nem lesz Omega.

Benkő László napok óta egy budapesti klinikán fekszik, a Bors információi szerint nincs túl jól állapotban egyre kevesebbet észlel a külvilágból. A 77 éves zenészt ugyanabban a kórházban kezelik, ahol korábban megmentették az életét. Kóbor János, az Omega énekese közös imára szólította fel a rajongókat, megerősítve a sajtóhíreket: billentyűsük állapota válságos.

A hétvégén napvilágot láttak a közösségi médiában olyan hírek, miszerint Benkő László elhunyt a kórházban, de ezt a zenekar és a családja is cáfolta.

Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett

- mondta a lapnak a zenész fia, Balázs, aki az elmúlt hetekben kórházról kórházra járt édesapjával.

Szegénykém nagyon rossz állapotban van, nemrégiben újra kórházba került, és azóta állandó felügyelet és kezelés alatt áll. Bevizesedett a tüdeje, válságos az állapota, az orvosok azonban mindent megtesznek az életben maradásáért

- nyilatkozta Kóbor János, aki napi szinten informálódik barátja és zenésztársa hogylétéről. Mint mondta, utoljára az Omega dobosa, Debreczeni Ferenc járt bent a kórházban, de nem nagyon tudott Benkő Lászlóval kommunikálni. Kóbor a zenekar jövőjéről annyit mondott:

Egy biztos, bárhogyan is alakuljon: Benkő László nélkül nincs, és nem is lesz Omega!
(Címlapkép - MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm