2021. január 20. szerda Fábián, Sebestyén

Újfajta járványtérképet közölt az operatív törzs: errefelé alig találtak fertőzöttet


Újfajta térképet közölt az operatív törzs: e szerint Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, és Baranya megyékben, illetve az északi országrész településein regisztrálták eddig a legtöbb fertőzöttet.

Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta: a településeink 88 százalékán azonosítottak már koronavírus-fertőzöttet; senkiben nem lehet kétség afelől, hogy előbb utóbb találunk minden településen fertőzöttet. Budapest és Pest megye mellett elsősorban a nyugati megyékben - Győr-Moson-Sopron és Vas megyében - jelentős mértékű a fertőzöttség, mondta a tisztifőorvos. Később a kormányzati honlapon megjelent egy térkép is a települési adatokról. Mindeddig csak megyei szintű adatok álltak rendelkezésre.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked