2020. augusztus 12. szerda Klára

Újabb részletek Gesztesi Károly tragédiájáról: még ki tudta hívni a mentőket


Halála előtt is a színtársulathoz igyekezett Gesztesi Károly: színésztársa, Beleznay Endre szerint szombaton Szegesen játszottak volna - az előadás a tragikus okok miatt értelemszerűen elmaradt. Kiderült, Gesztesi még ki tudta hívni magához a mentőket.

Újabb részletek derültek ki Gesztesi Károly halálának körülményeiről: a színész épp a színházi társulathoz tartott, mikor infarktust kapott a Ferdinánd hídnál. Az RTL Híradónak Gesztesi színésztársa, Beleznay Endre nyilatkozott: elmondta, a Páratlan páros című előadást játszották volna Szegeden, Gesztesi Károly pedig a találkozópont felé tartott, ahonnan busz vitte volna tovább a társulatot a megyeszékhelyre, de a színész sajnos már nem ért el odáig. A Rendezvényközpont aznap a Facebookon írta meg, hogy az előadás tragikus okok miatt elmarad.

Beleznay Endre arról beszélt, utoljára december 29-én játszott együtt Gesztesi Károllyal, a Nicsak, ki lakik itt című darabban - aki Normant, a főszereplő albérlőjét játszotta. Beleznay szerint nem volt előjele a tragédiának.

Valamennyire bicegett, de azt leszámítva teljes erejében volt

- mesélte, majd arról is beszélt, hogy a legutóbbi darabban, amiben együtt játszottak, az egyik kollégájuk egy kukában volt, Gesztesinek pedig fel kellett őt emelnie, de ez is gond nélkül ment neki. A színész szerint a darab tele van mozgással, fizikai erő, koncentráció szükséges hozzá, Gesztesi Károlynak pedig egyikkel sem volt baja.

Koltai Róbert megrendülten nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy Gesztesi Károly karácsony után üzent neki. A két színész első személyes találkozása a Sose halunk meg című filmhez köthető, a Koltaihoz írt utolsó üzenetben is ezt a filmet emlegette.

Az 56 éves színész szombat este lett rosszul vezetés közben Budapesten, de még félre tudta húzni az autóját az út szélére. A híradó szerint még a mentőket is ki tudta hívni magához. Hiába ért ki gyorsan a segítség, a színész életét nem tudták megmenteni - a mentősök 50 percig küzdöttek érte.

Újra sínen volt

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész pont a napokban adott interjút a Borsnak: ebben elmondta, hogy egyre több forgatókönyvet kap, újra sínen van a karrierje. Sőt, azt is belengette, hogy egy komolyabb filmszerepet is kapott, ami a nagy visszatérés lett volna számára.


Számomra a színészet olyan, mint egy jó edzőtábor. Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van

- mondta a napokban az 56 évesen elhunyt színész, aki egy három hetes pihenőre készült, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, és feltöltődjön.

Úgy érzem, visszakerültem a ringbe, szakmailag jó pár év után megint kapok forgatókönyveket, és reményeim szerint egy nagyon komoly filmmel is visszatérek

- jelentette ki Gesztesi Károly.

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.