2020. január 25. szombat Pál

Újabb részletek Gesztesi Károly tragédiájáról: még ki tudta hívni a mentőket


Halála előtt is a színtársulathoz igyekezett Gesztesi Károly: színésztársa, Beleznay Endre szerint szombaton Szegesen játszottak volna - az előadás a tragikus okok miatt értelemszerűen elmaradt. Kiderült, Gesztesi még ki tudta hívni magához a mentőket.

Újabb részletek derültek ki Gesztesi Károly halálának körülményeiről: a színész épp a színházi társulathoz tartott, mikor infarktust kapott a Ferdinánd hídnál. Az RTL Híradónak Gesztesi színésztársa, Beleznay Endre nyilatkozott: elmondta, a Páratlan páros című előadást játszották volna Szegeden, Gesztesi Károly pedig a találkozópont felé tartott, ahonnan busz vitte volna tovább a társulatot a megyeszékhelyre, de a színész sajnos már nem ért el odáig. A Rendezvényközpont aznap a Facebookon írta meg, hogy az előadás tragikus okok miatt elmarad.

Beleznay Endre arról beszélt, utoljára december 29-én játszott együtt Gesztesi Károllyal, a Nicsak, ki lakik itt című darabban - aki Normant, a főszereplő albérlőjét játszotta. Beleznay szerint nem volt előjele a tragédiának.

Valamennyire bicegett, de azt leszámítva teljes erejében volt

- mesélte, majd arról is beszélt, hogy a legutóbbi darabban, amiben együtt játszottak, az egyik kollégájuk egy kukában volt, Gesztesinek pedig fel kellett őt emelnie, de ez is gond nélkül ment neki. A színész szerint a darab tele van mozgással, fizikai erő, koncentráció szükséges hozzá, Gesztesi Károlynak pedig egyikkel sem volt baja.

Koltai Róbert megrendülten nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy Gesztesi Károly karácsony után üzent neki. A két színész első személyes találkozása a Sose halunk meg című filmhez köthető, a Koltaihoz írt utolsó üzenetben is ezt a filmet emlegette.

Az 56 éves színész szombat este lett rosszul vezetés közben Budapesten, de még félre tudta húzni az autóját az út szélére. A híradó szerint még a mentőket is ki tudta hívni magához. Hiába ért ki gyorsan a segítség, a színész életét nem tudták megmenteni - a mentősök 50 percig küzdöttek érte.

Újra sínen volt

A tragikus hirtelenséggel elhunyt színész pont a napokban adott interjút a Borsnak: ebben elmondta, hogy egyre több forgatókönyvet kap, újra sínen van a karrierje. Sőt, azt is belengette, hogy egy komolyabb filmszerepet is kapott, ami a nagy visszatérés lett volna számára.


Számomra a színészet olyan, mint egy jó edzőtábor. Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van

- mondta a napokban az 56 évesen elhunyt színész, aki egy három hetes pihenőre készült, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, és feltöltődjön.

Úgy érzem, visszakerültem a ringbe, szakmailag jó pár év után megint kapok forgatókönyveket, és reményeim szerint egy nagyon komoly filmmel is visszatérek

- jelentette ki Gesztesi Károly.

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS