2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Újabb rabszökés Magyarországon: így lépett meg az állampusztai börtönből


A börtön melletti lovardából lépett le egy rab Állampusztán. A 39 éves férfit már keresik.

Az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik - alacsony biztonsági besorolású - fogvatartottja munkavégzés közben engedély nélkül távozott július 4-én - írja a Magyar Nemzet. A férfi, aki kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte szabadságvesztés büntetését, a börtön által szervezett foglalkoztatási program részeként végzett helyszíni munkát a börtön mellett működő lovászatban.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 39 éves rab felkutatását.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.