2020. április 7. kedd Herman

Új koronavírus-járvány: horrorállapotok az olasz kórházban + VIDEÓ


Döbbenetes felvételt közölt a Sky News március 20-án a bergamoi koronavírus-helyzetről. A gócpontban lévő kórházban a körülmények annyira súlyosak, hogy a betegeket már a folyosón és mindenféle más helyen helyezik el.

Megrázó videót közölt a Sky News a bergamoi központi kórházból, ami az olaszországi koronavírus-járvány gócpontjának kellős közepén áll. Az intézmény annyira meg van telve, hogy a betegeket folyosókon, illetve várókban helyezik el. Rengeteg ember van lélegeztető gépen, és a betegek folyamatosan csak jönnek és jönnek. A Sky riportere a helyzetet látva úgy fogalmaz, hogy az itteni dolgozók háborút vívnak és vesztésre állnak.

A videó egyik fő üzenetét a kórház sürgősségi osztályának vezetője fogalmazta meg, aki nyomatékosan arra kért mindenkit, felejtsék el az emberek, hogy ez a betegség olyan, mint egy komolyabb influenza. Ez sokkal súlyosabb annál! Az orvos ezen felül elmondta azt is, hogy a világ országainak fel kell készülniük a legrosszabbra, hogy tudják mi tévők legyenek, hogyha elszabadul a járvány.

(Címlapkép: Sky News)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 12 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,91 százalékos THM-el, és havi 65 769 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Bank például 66 792 forintos törlesztőt ígér 3,13 százalékos THM-en; míg a Takarékbanknál hasonlóan, 3,26 százalékos THM-el, és 66 817 forintos törlesztőrészlettel. Érdemes még megnézni a Budapest Bank, a Raiffeisen és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Erre végképp nem voltak felkészülve a dolgozók: az agyonhajszoltság csak a kezdet
A koronavírus-járvány életünk szinte minden területét gyökeresen megváltoztatja életünket.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

04.02-04.07
Országos

Interspar

04.02-04.11
Budapest

Spar

04.02-04.11
Országos

Auchan

04.02-04.08
Országos

Praktiker

04.02-04.12
Országos

Aldi

04.01-04.08
Országos

Auchan

Húsvét
03.12-04.11
Országos

Aldi

02.20-04.23
Országos

  Ajánlatunk