2020. február 21. péntek Elenonóra

Szijjártó: hét magyart mentenek ki Kínából


Hét magyart kellene kihozni Kínából azonban egyelőre nem engedélyezték a segítő francia gép berepülését. Szijjártó Péter szerint sem itthon, sem külföldön nem tudnak magyar fertőzöttről

Hét magyar kérte, hogy a külügy menekítse ki őket Kínából - ismertette egy más témában tartott sajtótájékoztatón Szijjártó Péter. A külügyminiszter kiemelte, sem itthon, sem külföldön nem tudnak magyar fertőzöttről. Azt is elmondta, hogy jelenleg nyolc magyar van Kínában. Közülük hatan Vuhan városában, ahonnan a vírus indult, ketten Hupej tartomány más részén.

A hétből, akiket ki kell menteni az országból, öten a lezárt Vuhan városban vannak, ketten máshol.

Az evakuálás Szijjártó szerint légi úton lehetséges, a magyar fél kapcsolatban van a németekkel, a portugálokkal és a franciákkal, utóbbiaktól szóbeli ígéretet kaptak, hogy segítenek az evakuálásban. Azonban a franciák egyelőre nem kaptak berepülési és leszállási engedélyt Kínától.

Mihelyt a kínaiak megadják a szükséges engedélyeket, a franciák indulnak. Az első adandó alkalommal ki tudjuk utaztatni a magyarokat

- húzta alá a miniszter, majd hozzátette: senkinek sem ajánlják, hogy Hupej tartományba utazzon.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Durván átszabják a villanyautó-támogatást: teljesen felfordulhat a piac
Eddig a legolcsóbb kocsikra nem lehetett kimaxolni a támogatást.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk