2019. július 23. kedd Lenke

Súlyos milliókkal biztosítja magát milliárdokra Lagzi Lajcsi: egyre romlik az állapota


5 milliárdos kockázati fedezetű életbiztosításáról vallott Galambos Lajos. A Pénzcentrum kiszámolta, hogy egy ekkora összegű életbiztosítás havonta mekkora befizetéssel járhat.

Egyre romló egészségügyi állapota miatt nagy összegű életbiztosítást kötött Lagzi Lajcsi - ami saját bevallása szerint 5 milliárd forintig megtéríti az egészségügyi kiadását. Az énekes bevallása szerint ez már fedezi egy esetleges repülős hazaszállítást is - írja a Story.

Ötvennyolc évesen tisztában vagyok vele, hogy senki sem élhet örökké. Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű. Annyit elárulok róla, hogy amikor legutóbb Ázsiában jártam, kiegészítő biztosítást kötöttem hozzá az útra, és a teljes fedezeti értéke 5 milliárd forint volt. Vagyis mindent álltak volna, amire szükség lehet a bajban, mondjuk, egy olyan különleges repülős hazaszállítást is, mint amilyet szegény Sas Jóskánál igénybe kellett venni nemrég.

- mondta el a lapnak Lajcsi. Noha minden egyes biztosítási szerződés különböző lehet, hiszen abba belekalkulálják az egyének egészségi állapotát és életkorát is, mi egy többes biztosító kalkulátorát használva az 5 milliárdos fedezeti összegre azt találtuk, hogy az évi 1,1 millió forintba kerül. Nem tudjuk, hogy Galambos biztosítása csak az utazásra szólt-e, de egy átlagos kockázati életbiztosítás, amely 5 milliárd forintig fedez, nagyjából 1-1,2 millió forintba kerül évente.

Vajon Lajcsi elvégezte már az adategyeztetést?

Nem mindegy, hogy az embernek milyen életbiztosítása van, de akinek életbiztosítása van, annak el kell végeznie a kötelező adategyeztetést, amelyet a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megakadályozásáról szóló törvény miatt kell megtenni. A határidő 2019. június 26 - ha eddig az ügyfelek nem teszik meg, nem tranzaktálhatnak a biztosítás esetén - így nem intézhetnek ki- és befizetést. A témáról itt írtunk bővebben:

A Pénzcentrumnak nyilatkozó biztosítók akkor nem árulták el, hogy még hány ügyfélnek kell elvégeznie a kötelező adategyeztetést. Mindenesetre egyikük válaszából kiderül, hogy olyna nehézségek állnak a biztosítók előtt, amelyek miatt egyáltalán nem biztos, hogy sikerül minden egyes ügyfelet kiértesíteni időben. Noha a kockázati életbiztosításokra minden bizonnyal nem szükséges azt megtenni, a Pénzcentrum azt javasolja, hogy az életbiztosítással rendelkező ügyfelek keressék fel biztosítójukat, és érdeklődjenek, hogy van-e adategyeztetési kötelezettségük.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

07.25-07.31
Országos

Interspar

07.25-07.31
Országos

Aldi

07.25-07.31
Országos

Lidl

07.25-07.28
Országos

Kika

07.24-07.30
Országos

Interspar

07.18-07.24
Országos

Spar

07.18-07.24
Országos

Aldi

07.18-07.24
Országos