2018. április 21. szombat Konrád

Súlyos a helyzet: ettől retteg 10-ből 7 magyar


Miközben a törökök és a dél-koreaiak elégedettek az egészségügyi rendszerrel, a magyarok 72 százaléka aggódik a magyar helyzet miatt az Ipsos felmérése szerint.

A hét elején Donald Trump amerikai elnök nagy port kavart azzal a Twitter-bejegyzésével, mely szerint az Egyesült Királyásgban tömegek vonultak az utcára, mert nem működik az egészségügyi rendszer. Csakhogy nem pont ez történt, és ugyan a brit állami egészségügyi ellátó szolgálat, az NHS valóban nem tökéletes, mégis, a Twitter-felhasználók tömegesen álltak ki az NHS mellett.

Ráadásul a tüntetésen, amelyet Trump említett, épp azt követelték, hogy az állam fordítson még több pénzt az egészségügyi rendszerre. Ennek apropóján a Statista közzétett egy Ipsos által készített felmérést, amelyből kiderül, hogy a britek messze nem a legelégedetlenebbek az egészségügyi rendszerükkel, viszont a magyarok nagyon aggódnak.

27 országból  több mint 20 ezer önkéntes részvételével készült az Ipsos felmérése, amely szerint a magyarok aggódnak leginkább az egészségügy helyzete miatt. A megkérdezett 16-64 év közötti magyarok 72 százalékát aggasztja a magyar egészségügy helyzete.   A dobogó második fokán a lengyelek állnak 62 százalékos aránnyal, a harmadik helyen pedig a brazilokat találjuk, 46 százalékkal. A felmérés szerint a törökök a legnyugodtabbak, a megkérdezetteknek csupán 3 százaléka fejezte ki aggodalmát az ország egészségügye miatt.

 

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Provident, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Hozzászólások száma: 3 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Robban a bírságbomba: milliókat is fizethet, akinek kertes háza, nyaralója van
Tavaly volt olyan ingatlantulajdonos, akin 5 milliót vasaltak be.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk