2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Sokkoló: újabb súlyos dolog derült ki a magyar kórházakról


A műtők 33 százalékában, az inteznív osztályok 41 százalékában, a betegszobák 98 százalékában nincs klíma - írja a Népszava. Sok kórház esetén a klíma beszereléséhez az elektromos hálózatot is bővíteni kéne.

A Magyar Kórházszövetség felmérésén 108 kórházból 46 válaszolt, ebből jöttek ki a fenti számok. Az előbbi adatok mellett kiderült, hogy az ambuláns vizsgálóknak 9 százaléka klimatizált.

A Kórházszövetség elnöke szerint a kórházi klímának nem csak kényelmi szempontokat szolgál, de a fertőzésveszélyt is csökkenti.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Felmondási hullám a magyar munkahelyeken: ez már a poszt-covid szindróma?
Sokan, az eddig elégedettnek, stabilnak hitt emberek közül egyik napról a másikra mondanak fel munkahelyükön, teljesen meggondolatlanul.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk