2020. október 27. kedd Szabina

Saturészegen vezetett több kilométert, majd balesetezett: videón a Pest megyei ámokfutó


Konkrétan a szerencsének köszönhető, hogy senkinek nem történt baja, amikor egy makonyarészeg sofőr több kilométeren át vezetett egy Pest megyei főúton. Egy másik közlekedő felvételén látni, hogy az autós minden kétséget kizáróan olyan részeg, mint az irgalom, végül Váckisújfalun csapódott egy parkoló autóba.

Hihetetlen, hogy tudta megúszni komolyabb baleset nélkül az a sofőr, aki hótrészegen, több kilométeren át hajtott Őrbottyán és Váckisújfalu között. A Budapesti Autósok Közössége tette közzé olvasójuk felvételét, amin látni, hogy az ittas sofőr valamilyen csoda folytán az úton tudja tartani kocsiját - és nem ment neki senkinek -, ám Váckisújfalura behajtva a harmadik út mellett parkoló kocsiba belehajt.

A Corsa kereke kitört, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy senkinek nem lett baja.

Mint később kiderült, a sofőrnek már korábban elvették a jogsiját. A szerencsének köszönhető, hogy "csak" egy parkoló autónak csapódott neki. Az ütközést követően próbált elmenni, rakosgatta a fokozatokat, bőgette a motort, dehát ki volt törve egy kereke

- írta az olvasó.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó