2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Rongyrázás a köbön: ennyiért szült Miamiban Vasvári Vivien luxusfeleség


Vasvári Vivien azt szerette volna, ha születendő gyermeke amerikai állampolgár lesz, így Florida-államban, egészen pontosan Miamiban hozta világra gyermekét. Mutatjuk, mennyibe került a projekt.

A szülészorvos, a kórházi ellátás, a privát szoba, a gyerekorvos és az oltások átszámítva 10 millió forint kiadást okoztak Vasvári Viviennek, mivel a Feleségek luxuskivitelben sztárja nem itthon, hanem az Egyesült Államokban szült, Miamiban - írja a Hot!.

Otthon egy átlagember kifizet félmilliót egy szülésért

- vélte Vasvári, aki azt is elmondta, hogy voltak már rossz tapasztalatai az itthoni egészségüggyel, egyszer majdnem kivették a petefészkét egy ciszta miatt, de egy magánintézményben megmentették.

Mielőtt bement volna Amerikában a kórházba, a televíziós szereplő sokáig kajtatott szállás után, végülis egy ötcsillagos hotel luxusapartmanját választotta átemeneti lakhelyül. Ezt hosszú heteikig keresték, 

addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman is másfél millió forintba került öt éjszakára

- nyilatkozta Vasvári a magazinnak. Azt is elmondta, hogy szerinte egy normális babakocsi 800 ezer forintnál kezdődik.

De vajon tényleg ilyen drága Miami?

Erről egyáltalán nem vagyunk meggyőződve. Az AirBnB-n például már esténként 122 ezer forintért is találtunk luxusapartmant egy felhőkarcoló legtetején, ezért úgy tűnhet, mintha Vasvári Vivien nem keresett volna jó helyen vagy esetleg túlzott volna a másfél milliós összeggel.

2015-ben azt írtuk, hogy Magyarorságon a magánrendeléseken 6-15 ezer forint között változott a terhesvizsgálatért fizetendő összeg, ez piaci információk szerint azóta sem változott sokat. A szülés levezetésének költsége pedig a terhesgondozási vizsgálati díj tízszerese, természetesen akkor, ha állami intézményben teszi ezt meg a kiválasztott orvos. Ebből már könnyen kiszámolható, hogy egy szülés átlagosan 120-300 ezer forintba kerül Magyarországon, ha privát terhesgondozáson vesz részt egy kismama.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így spórolnak a tanévkezdésen 10 ezreket az élelmes szülők: érdemes kivárni?
Soka úgy gondolják, tesicuccot, őszi cipőt venni most felesleges.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.