2020. december 5. szombat Vilma

Rengeteg magyar autóját nézik át ingyen: bárki jelentkezhet az akcióra


Idén is megtartják a Látni és látszani akciósorozatot, amelynek keretein belül bizonyos szervizekben ingyen nézik át a jelentkezők autóit. A csatlakozott optikusok pedig ingyenes látásvizsgálatot végeznek.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén október 19. és december 6. között rendezi meg Látni és látszani 2020 akciójáét. Ebben arra ösztönzik az autósokat, hogy vizsgáltassák át a jármű világító és fényjelző berendezéseit, gumiabroncsait, valamint ellenőriztessék látásukat. Mindezekért nem kell fizetnie annak, aki bejelentkezik.

A vizsgálatokon megjelent autósok részére a szervizek igazolólapot adnak arról, hogy az autó megfelel a jogszabályokban előírtaknak. A csatlakozott optikusoktól szintén igazolást kapnak a résztvevők.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk