2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Óriási a fertőzésveszély Magyarország egyik legendás kórházában

Betegek beszámolói szerint több páciens és ápolónő is rühes lett a Szent Margit Kórház ápolási osztályán - derült ki az RTL Klub rejtett kamerás riportjából.

Az RTL Klub értesülései szerint a Szent Margit Kórház október óta küzd a rühességgel az ápolási osztályon, sőt a betegséget a betegeken és a dolgozókon kívül még a hozzátartozók is elkapták. A csatorna rejtett kamerás felvételeket készített a kórházban, ahol az ápolók azt mondták, nem mondhatnak semmit az üggyel kapcsolatban.

Egyes betegek azonban közlékenyebbek voltak. Az egyik ápolt arról számolt be, hogy elővigyázatosságból fertőtlenítővel mosdatták le. Ő megúszta a rühességet, ugyanakkor úgy tudja, három ápolót betegállományba küldtek.

Rühesség

A rühesség egy atkafertőzés, ami erős viszketéssel jár. Az atka alagutat fúr az ember bőrébe és ez allergiás reakciókat vált ki, tehát bepirosodik, erősen viszket. A betegség ráadásul ember az emberre terjed - mondta el egy, a csatornának nyilatkozó szakértő.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 14,49%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste Bank, és a  Cofidis gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezek az országok a világ legnagyobb sörfogyasztói

Ha sörivásról van szó, akkor a csehek verhetetlenek. Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy az egyes országokban mennyi sört fogyasztottak az emberek fejenként 2017 folyamán. Tavaly egy átlagos cseh 137,38...
 

Fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad az alufóliát

A konyha a mindennapi életünk része, sokan mégis esve-kelve mozognak benne. Úgyhogy senkinek sem árthat egy kis felokosítás. Az alufólia például csodákra képes, de azért a bikinis sütemények is megérnek...
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

01.18-01.24
Országos

Spar

01.18-01.24
Országos

Auchan

01.18-01.24
Országos

Interspar

01.11-01.17
Budapest

Spar

01.11-01.17
Országos

Aldi

01.11-01.17
Országos

Auchan

01.11-01.17
Országos

Tesco

01.11-01.17
Országos