2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Orbán Viktor: Nem vagyok maszkrajongó, de hordom, mert most hordani kell

  • Blikk
  • 2020. szeptember 16. szerda 08:30

Bár nem szereti a maszkviselést Orbán Viktor, mégis hordja a védőeszközt, mert most ez a szabály. A kormányfő kiemelte: bár megérti a panaszkodók érveit is, de főképp a szeretteink egészsége miatt fontos betartani a szabályokat.

Pénzre van szükséged? A Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorának segítségével könnyen megtalálhatod a számodra legkedvezőbb megoldást.

A maszkviselés fontosságáról nyilatkozott Orbán Viktor:

Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember

- mondta a Blikknek a kormányfő, aki ugyan megérti az emiatt panaszkodókat is, de most viselni kell a maszkot, ahol kell, mert ez a szabály.

Hordom, mert most hordani kell. Mindig van nálam pár darab az autóban és az irodában, ezek egyszerű orvosi maszkok. A különlegesebbeket vagy a lányaimtól, vagy a kollégáimtól, barátaimtól kaptam. Ezeket szívesebben hordom, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk

- jelentette ki a kormányfő, aki azt is elárulta, hogy a különlegesebb darabok közül a "Coolest Hungarian" feliratú maszkját például amerikai magyaroktól kapta ajándékba.

Címlapkép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó