2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Orbán: Az időseket védő szabályokat fenn kell tartani


"Az első csatát megnyertük, ez a győzelem a zsákban van" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, a péntek reggeli interjúban.

Még senki nem tudja, hogy a járvány első hulláma milyen mértékben vetette vissza a gazdaságokat. Ám az biztos, hogy a rendkívüli jogrendre nincs szükség, tehát meg kell szüntetni.

Miután a járvány második hullámáról a világ orvostársadalma teljes nyíltsággal beszél, ezért készülnünk kell annak a kezelésére is - hangsúlyozta a miniszterelnök. Ám azt még senki nem tudja, hogy a járvány első hulláma milyen mértékben vetette vissza a gazdaságot: a járvány gazdasági hatásainak orvoslását nem tudjuk elvégezni néhány hónap alatt 2020-ban, ezért 2021 is gazdaságvédelmi év lesz.

A hiteltörlesztési moratóriummal kapcsolatban elmondta, hogy fantasztikus eredményt hozott, több mint kétezer milliárd forint marad kint az embereknél, a lakosság és a vállatok nagyon nagy része is igénybe vette.

 

 

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked